Hocam verdiğiniz cevaplara bakılırsa size ne dense yine bir şey buluyorsunuz, madem insanların dediği şeyin sizin açınızdan bir anlamı yok o halde konuyu neden açtınız anlamadım.
Evet bütçeyi aşan bir durumda böyle sıkıntılar olabilir, ancak yeni PS5 almış biri olarak söylüyorum ki PS4 Pro aldığınızda 6-7 ay Max 1 yıl sonra pişman olacaksınız. Konsol güncel değil ve yapacakları sınırlı. Açıkçası benim bilgisayarım iyi ama GTA 6 ilk PS5 ve PS5 Pro çıkacağı için bir tane PS5 alma ihtiyacı duydum. Bundan 10 ay sonra GTA 6 çıktığında sende oynamak istersin herkes gibi. Bence 1 ay diş sıkıp güncel yeni nesil bir konsol seni fazlasıyla mutlu edecektir. Şöyle de bir şey söyleyeyim yıllardır bilgisayar oyuncusuyum PS5 ile oynadığım oyunlardan hiçbir konsol veya PC'den daha fazla keyif almadım. Tabii DualSense entegresi iyi oyunlardan bahsediyorum. Bu pencereden bakıldığında güncel yeni nesil bir konsol sizi fazlasıyla memnun edecektir.
Ayrıca kullanıcı fiyatları da 19-20 civarında bulunabiliyor, yorumlarda belirttiğine göre 19.5 son fiyatmış. Örnek: