Onlarda da durum aynı. Benim bütçeye varsa ve ben göremediysem ilan no atın lütfen.
Detaylar
Kim cevapladı?Piyasayı biraz daha incelerseniz 20K'den aşağıyı bulabilirsiniz, CD şart ise fat bakın.
O kadar da şart değil ama ben 14 15 civarı bir şey bakıyorum.
O kadar da şart değil ama ben 14 15 civarı bir şey bakıyorum.
14-15 eski nesil konsola vereceğine 3-4K daha ver yeni nesil bir konsol al.
14-15 eski nesil konsola vereceğine 3-4K daha ver yeni nesil bir konsol al.
Hocam PS4 Pro'nun 2 katı PS5 Slim'ler. Ayrıca diyelim ki 3 4K fark var. Ben öğrenciyim ve o 3 4K'lık fark için 1 ay boyunca hiçbir sosyal aktivite yapmadan para biriktirmem lazım. Buna oyun almak dışarıdan yemek söylemek de dahil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zerolite
Yetkin
Hocam tek bir PS5 CD'si bile 2K'yı buluyor. En azından PS4 de bu durum 800 1000 civarı. Ayrıca CD'yi oynayamadıktan sonra ne yapayım ben?
Öyle bir şey yok diye biliyorum. Kanıtlar mısınız bunu?
Hocam verdiğiniz cevaplara bakılırsa size ne dense yine bir şey buluyorsunuz, madem insanların dediği şeyin sizin açınızdan bir anlamı yok o halde konuyu neden açtınız anlamadım.
Hocam PS4 Pro'nun 2 katı PS5 Slim'ler. Ayrıca diyelim ki 3 4K fark var. Ben öğrenciyim ve o 3 4K'lık fark için 1 ay boyunca hiçbir sosyal aktivite yapmadan para biriktirmem lazım. Buna oyun almak dışarıdan yemek söylemek de dahil.
Evet bütçeyi aşan bir durumda böyle sıkıntılar olabilir, ancak yeni PS5 almış biri olarak söylüyorum ki PS4 Pro aldığınızda 6-7 ay Max 1 yıl sonra pişman olacaksınız. Konsol güncel değil ve yapacakları sınırlı. Açıkçası benim bilgisayarım iyi ama GTA 6 ilk PS5 ve PS5 Pro çıkacağı için bir tane PS5 alma ihtiyacı duydum. Bundan 10 ay sonra GTA 6 çıktığında sende oynamak istersin herkes gibi. Bence 1 ay diş sıkıp güncel yeni nesil bir konsol seni fazlasıyla mutlu edecektir. Şöyle de bir şey söyleyeyim yıllardır bilgisayar oyuncusuyum PS5 ile oynadığım oyunlardan hiçbir konsol veya PC'den daha fazla keyif almadım. Tabii DualSense entegresi iyi oyunlardan bahsediyorum. Bu pencereden bakıldığında güncel yeni nesil bir konsol sizi fazlasıyla memnun edecektir.
Ayrıca kullanıcı fiyatları da 19-20 civarında bulunabiliyor, yorumlarda belirttiğine göre 19.5 son fiyatmış. Örnek:
- Makaleler
- 6
PS5 fiyatlarına yakın. Ömrü bitmiş bir konsol yerine güncel bir konsol almak en iyisi.
Bütçeniz yetmiyorsa PS4 Pro almayın yine de. Gidip para biriktirip alabilirsiniz. Eminim biriktirmenize değecektir.
Bütçeniz yetmiyorsa PS4 Pro almayın yine de. Gidip para biriktirip alabilirsiniz. Eminim biriktirmenize değecektir.
Bir tık ekleme ile PS5 alabilirsin, hatta o fiyata bile bulabilirsin bence. PS4 artık bildiğim kadarıyla güncelleme almıyor ve yeni çıkan oyunların çoğunu da desteklemeyecek. Günümüz koşullarını kaldıramayacak bir konsol. Eğer güncel oyunları oynamam, yeni sistem güncellemeleri almasa da olur ben sadece keyfini çıkarmak istiyorum dersen alınabilir. Ama ekonomik olarak bakınca pekte mantıklı bir seçenek olmuyor.
Blackraven
Üstün
Hocam öğrenci iseniz, bütçeniz yoksa neden CD koleksiyonu gibi pahalı bir işe girmeyi planlıyorsunuz? Hadi daha radikal bir fikir olarak neden PS gibi fahiş fiyatlı oyunları olan bir şeye girmeye çalışıyorsunuz? Manası nedir yani?
Hocam öğrenci iseniz, bütçeniz yoksa neden CD koleksiyonu gibi pahalı bir işe girmeyi planlıyorsunuz? Hadi daha radikal bir fikir olarak neden PS gibi fahiş fiyatlı oyunları olan bir şeye girmeye çalışıyorsunuz? Manası nedir yani?
Çocukluğumdan beri hep böyle bir koleksiyonum olsun istemiştim. Bayağı 9 yaşlarımdan beri falan, o sıralar misafirlikte bir abinin koleksiyonunu görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Ama bana ne bu oyunlar alındı ne bu oyunları çalıştıracak bir cihaz. Bu yüzden.
PS5 fiyatlarına yakın. Ömrü bitmiş bir konsol yerine güncel bir konsol almak en iyisi.
O zaman PS5 cdli versiyon alıp içine PSN Plus falan kurabiliyorum değil mi eminsiniz? Ayrıca PS4 CD'si aldığımda Sony bazen PS5 versiyonunu indirmene izin verir yazıyor Google'da. Muhtemelen yalan haber ama size de sormuş olurum.
Tamam hocam biraz daha biriktireyim PS5 alayım o zaman. Lakin ben şundan korkuyorum, hani yurt dışı olayları kapandığı için her şeyin fiyatı artacak. PS5'e de vurur mu bu acaba diye korkuyorum. Çünkü tam 20'ye yaklaşmışken bir anda çat diye gitmesin. Bu arada biriktireceğim süre 2 ay. Sosyal aktiviteleri yapmak zorundayım tamamen kısamam kimse kusura bakmasın. Kafayı yerim yoksa.
Hocam verdiğiniz cevaplara bakılırsa size ne dense yine bir şey buluyorsunuz, madem insanların dediği şeyin sizin açınızdan bir anlamı yok o halde konuyu neden açtınız anlamadım.
Evet bütçeyi aşan bir durumda böyle sıkıntılar olabilir, ancak yeni PS5 almış biri olarak söylüyorum ki PS4 Pro aldığınızda 6-7 ay Max 1 yıl sonra pişman olacaksınız. Konsol güncel değil ve yapacakları sınırlı. Açıkçası benim bilgisayarım iyi ama GTA 6 ilk PS5 ve PS5 Pro çıkacağı için bir tane PS5 alma ihtiyacı duydum. Bundan 10 ay sonra GTA 6 çıktığında sende oynamak istersin herkes gibi. Bence 1 ay diş sıkıp güncel yeni nesil bir konsol seni fazlasıyla mutlu edecektir. Şöyle de bir şey söyleyeyim yıllardır bilgisayar oyuncusuyum PS5 ile oynadığım oyunlardan hiçbir konsol veya PC'den daha fazla keyif almadım. Tabii DualSense entegresi iyi oyunlardan bahsediyorum. Bu pencereden bakıldığında güncel yeni nesil bir konsol sizi fazlasıyla memnun edecektir.
Ayrıca kullanıcı fiyatları da 19-20 civarında bulunabiliyor, yorumlarda belirttiğine göre 19.5 son fiyatmış. Örnek:
Açıkçası GTA 5'i de hiç sevemedim. GTA 6'yı da beklemiyorum, ayrıca fragman hayal kırıklığı var bende. Mesela GTA 5'in fragmanına bir bakıyorsun, böyle arabalar kaçışlar Ultimate hareketler soygunlar falan çok eğlenceli. Oyuna bir giriyorsun korna sesleri 2 yumruk sessiz sakin. GTA 6 da da böyle olacak muhtemelen o yüzden pek alasım gelmiyor o oyunu. Ayrıca GTA 5'in 3. görevine kadar yapabildim sonra aşırı sıkıldım. GTA 6'dan çok Subnautica 2 gelmeyecekmiş PS4'e deseniz borç harç eder yine alırım
Ek not: Arkadaşlar PS4 diskini PS5'e takınca çalışıyor diye hatırlıyorum ama herhangi bir bozulma etme veya görüntü kötülüğü 30 FPS sorunu falan bunlar oluyor mu? PS5 CDli kasalarında CFI kodlarında bir fark var mı? Örneğin CFI 0011 sakın alma 1100 al gibi.
Ayrıca PS5 CD kasalarında böyle sıvı akma drifting sorunları falan var mı? Ya da kronik arızalar.