SametBey7

Çalışkan
Konsollardan ve konsol piyasasından pek anlamam fakat fiyatı gereksiz pahalı geldi. İnternette daha ucuza satanlar var.

1750448978822.webp

Konsollardan ve konsol piyasasından pek anlamam fakat fiyatı gereksiz pahalı geldi. İnternette daha ucuza satanlar var.

Eki Görüntüle 156185
Kırık diye bütün oyunlar rahatça indiririm oyuna para vermeyim diye

Uygun fiyata bulursanız alınır. Ancak 16.000 TL'ye 2. el PS 5 de bulabilirsiniz.
Hm ama ben bulamadık bide oyunlara para vermek istemiyorum

2. el PS5 daha mantıklı özel oyun olarak ama ucuz oyun isterseniz Series S alabilirsiniz ama bütçe biraz daha artarsa Series X alınabilir.

Arkadaşlar playstion 4 Pro almayı düşünüyorum. Çok fazla PS seven biri değilim fakat PES 21 için alacağım evde zaten canavar PC var :D bir ilan gördüm PS4 Pro kırık satıyor alınır mı? Nelere dikkat etmeliyiz? Hiç bilmiyorum yardımcı olursanız.
Kırıkta istediğimiz bütün oyunları indirebilir miyiz?

Vallahi kişiden kişiye değişir ama online oynamak istemiyorsan tek oynamak istiyorsan alınır ucuzundan yakınındaki internet cafeyede sorabilirsin o konuda yardımcı olurlar ama senin tercihin bilemem orijinal istersen fiyatı biliyorsun :D

@SametBey7, oyun konusunda zarara girmezsiniz. CD alıp bitirdiğinizde sat-takas mantığıyla ilerlersiniz. Haricinde PS Store'da dönem dönem muhteşem indirimler oluyor. Örneğin şu an da Crysis serileri 200 civarında, God of War ise 350 TL. Dijital oyun alsanız bile yüksek rakamlar ödemezsiniz. Bir de PS Plus diye bir abonelik sistemi var, sizi epey süre idare eder.

Bu arada krık cihazlarda online oyun oynanamıyor.

Arkadaşlar playstion 4 Pro almayı düşünüyorum. Çok fazla PS seven biri değilim fakat PES 21 için alacağım evde zaten canavar PC var :D Bir ilan gördüm PS4 Pro kırık satıyor alınır mı? Nelere dikkat etmeliyiz? Hiç bilmiyorum yardımcı olursanız.
Kırıkta istediğimiz bütün oyunları indirebilir miyiz?

Yuh yani bu fiyat ne ya, sakin alma git 2. elden PS5 al ustune de 1 yillik PS Plus uyeligi cak bir tane keyfine bak. PS4 Pro'ya o fiyati yazan adamin da kalibina ben var ya.

Yok internete bağlama, yok bu diski takma içerisinde PS4 firmware update de oluyor. Yok cihazı her açtığında tarayıcıya girip HEN exploit etkinleştir. Javascript çalıştıran sayfa önbelleğini kaybetti internete bağla ama yazılım güncelleme ve şu DNS ayarlarını yap. Domates de kes üstünde tuz ekle. Soğan doğra falan filan. Bir süre sonra mideniz bulanıyor bu kırık konsol işlerinden. Hiç bulaşmamanız taraftarıyım.