Bütçe
18.000TL

Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Selamlar, yakın zamanda PS 4 Pro almayı düşünüyorum. Beni uzun süre götürecek, sorunsuz ve temiz bir cihaz olmalı. Piyasada sıfır cihaz var mı bilmiyorum ama genelde 2. el veya yenilenmiş olarak satılıyor. Sizce nereden satın almalıyım? Hepsiburada ve Trendyol gibi sitelerde 4 yıldız üstü satıcılar var. Genelde 10-16 bin civarı satıyorlar. Sizce nereden almalıyım? Sahibinden mi daha garantili olur yoksa Hepsiburada ve Trendyol mu?

PS5 değil de neden PS4 Pro? Ayrıca Series X de var 2. el de temiz.

PS5'e bütçem yetmez diye düşünüyorum. Ayrıca özellikle Sony'nin oyunlarını oynayacağım için Xbox bana göre mantıklı bir tercih değil. Diğer yandan PS4'ü modlamayı düşünüyorum.

PS4 Pro para tuzagi. Ikinci el PS4 al sahibinden Param Güvende ile. 8 binden fazla verme. Pazarlik yapman daha iyi olur.

Sahibinden de satıcılara baktım. Çok uygun fiyata satıyorlar fakat iade vb. konularda sıkıntı çıkar diye korkuyorum. Adam elime 48 yerinden çizik makine gönderirse ortada kalırım diye endişeleniyorum.

Sahibinden de satıcılara baktım. Çok uygun fiyata satıyorlar fakat iade vb. konularda sıkıntı çıkar diye korkuyorum. Adam elime 48 yerinden çizik makine gönderirse ortada kalırım diye endişeleniyorum.
O zaman cevrende PS satan esnaflar varsa onlara ikinci el temiz PS4 baktigini soyle. Gorup alirsin. Sorun olursa yerine goturursun ayni sekil.

Doğru söylüyorsun da, bizim Samsun'da pek esnaf yok. Esnaf bulabileceğim yer sayısı çok az.
Hic bulamadim. O zaman Sahibindene girip Param Guvende ile PS4 satan ilanlara bak ve satici profillerine bak. Yorumlari iyi, yaptigi satis orani yuksek olan bir saticidan alirsin. Ben Param Guvende ile Nintendo konsolu aldim ve bozuk cikti. Aninda iade edip parami 2 gunde geri aldim. Tek yapman gereken paketi acarken video kaydi alip calisip calismadigini video'ya cekmek. Sahibinden aliciyi koruyor.