furkan184

Uzman
İyi günler. Sıfır PS4 Pro aldım dün kurdum, oyun indirdim, oynadım bir sıkıntı yok ama sonradan fark ettim ki konsolun Power ışığı yanmıyor. Power tuşuna basınca çalıştığını gösteren. Konsolda başka bir sorun görmedim hatta sonradan aklıma geldi bunun ışığı neden yanmıyor diye. Sebebi ne olabilir?

Anakartta problem olabilir. Bobin sesi gibi bir ses geliyor mu ? Yeni aldıysanız garantisini kullanıp değişim talep etmelisiniz bence.

Anakartta problem olabilir. Bobin sesi gibi bir ses geliyor mu? Yeni aldıysanız garantisini kullanıp değişim talep etmelisiniz bence.

Sıfır diye aldık ya hay Allah'ım üzüldüm. Bir ses duymadım ilk fırsatta dinleyeceğim. Açılışta, oynarken falan bir sorun görmeyince fark etmedim başta.

Bu şekilde açık ama ışık falan yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250527-114910_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250527-114910_WhatsApp.webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 51
Sıfır diye aldık ya hay Allah'ım üzüldüm. Bir ses duymadım ilk fırsatta dinleyeceğim. Açılışta, oynarken falan bir sorun görmeyince fark etmedim başta.

Bu şekilde açık ama ışık falan yok.
Benim eski fat kasa ps4'ümde bobin sesi vardı, voltaj ile ilgili sorun da olmuş olabilir. Siz garanti/tamir hakkınızı varsa değerlendirin derim. Geçmiş olsun.

Entegre sorunlu olabilir, oradaki ışığa yeterli elektrik iletilmiyordur. Hiç kafanıza takmanıza gerek yok çünkü sıfır almışsınız, garanti kapsamında değişimi veya onarım talep edin. Umarım bilkom garantili almışsınızdır.