Bütçe
24000-26000

Zgoen32

Becerikli
Arkadaşlar merhaba, PS5 almaya karar verdim. FC26 ve özel oyunlari oynayip 1 yil icinde rafa kaldiririm. Nelere dikkat etmem gerek?

Bütçe olarak uygun bir şey istiyorum, Pro falan almayacagim.

Hepsiburada veya Amazon üzerinden alacağım, sorun olursa 14 gun icerisinde iade imkani saglansin istiyorum ve kronik problemi olan bir cihaz istemiyorum.

Monitörüm ASUS ROG STRIX ACS modeli, 2K 180Hz. HDMI to DisplayPort'u satin almam gerekir mi yoksa direk HDMI'yi baglasam sorun olur mu?

Merhaba, 2. el almayı düşünüyor olsaydınız kullanımdan kaynaklı dikkat edeceğiniz birkaç unsur bulunuyordu ancak sıfır alacağınız için tedirgin olmanıza gerek yok.

Merhaba, 2. el almayı düşünüyor olsaydınız kullanımdan kaynaklı dikkat edeceğiniz birkaç unsur bulunuyordu ancak sıfır alacağınız için tedirgin olmanıza gerek yok.

Hatirladigim kadariyla kronik sorunu olan cihaz modelleri veya bazi kodlara dikkat etmem gerektigiyle ilgili bir şeyi yabanci forum sitesinde görmüstüm.

Amazon ve Hepsiburada'ya bakinca bazi kullanicilara açilmiç cihaz gönderdiklerini gördüm ithal oldugu icin midir?

Veya performans ve ısınma sorunu yaşayanlari.

Sizin öneri yapacaginiz ürün linki var mi?

Arkadaşlar merhaba, PS5 almaya karar verdim. FC26 ve özel oyunlari oynayip 1 yil icinde rafa kaldiririm. Nelere dikkat etmem gerek?

Bütçe olarak uygun bir şey istiyorum, Pro falan almayacagim.

Hepsiburada veya Amazon üzerinden alacağım, sorun olursa 14 gun icerisinde iade imkani saglansin istiyorum ve kronik problemi olan bir cihaz istemiyorum.

Monitörüm ASUS ROG STRIX acs modeli, 2K 180Hz. HDMI to DisplayPort'u satin almam gerekir mi yoksa direk HDMI'yi baglasam sorun olur mu?

İlk olarak PS5'te DP maalesef yok. Sadece HDMI var çevirici ile de uğraşmanıza gerek yok. Alacağınız model düz mü yoksa Slim mi bilmiyorum. İthalatçı ürün alacağınız var sayarak açılmış olup olmadığına dikkat edin. Kutu ile PS5 seri numaralarını karşılaştırın.

CFI-1200 veya 1200 küsuratlı olması yeterli.

CFI 10 serisi -2020 çıkan sürüm.
CFI 11 serisi-2021 çıkan sürüm.
CFI 12 serisi- 2022 çıkan sürüm.

Dual senslerde ise 5 farklı seri mevcut güncellenen.

BDM-010
BDM-020
BDM-030
BDM-040
BDM-050

Bu yazdığım CFI numaraları düz model için geçerlidir. Slim versiyonunda çok fark yok diye biliyorum yine de daha iyi bilen varsa yardımcı olsun Slim modelinde CFI fark ediyor mu veya sorunlu bir model var mı?

İlk olarak PS5'te DP maalesef yok. Sadece HDMI var çevirici ile de uğraşmanıza gerek yok. Alacağınız model düz mü yoksa Slim mi bilmiyorum. İthalatçı ürün alacağınız var sayarak açılmış olup olmadığına dikkat edin. Kutu ile PS5 seri numaralarını karşılaştırın.

CFI-1200 veya 1200 küsuratlı olması yeterli.

CFI 10 serisi -2020 çıkan sürüm.
CFI 11 serisi-2021 çıkan sürüm.
CFI 12 serisi- 2022 çıkan sürüm.

Dual senslerde ise 5 farklı seri mevcut güncellenen.

BDM-010
BDM-020
BDM-030
BDM-040
BDM-050

Teşekkürler.
Yüksek ihtimal Slim alacağım gibi aralarindaki farki tam bilmiyorum sadece cdsiz olani alacağım bütceyi bos yere yükseltmek istemiyorum.

İthalatci üründe açilmiş olmasi normal sanirim.

Hocam bu kodlari ürünü aldiktan sonra kontrol etmem lazim degil mi?

Ve sizin önere bileceğiniz linkler var mi?
Hepsiburada veya Amazon olarak.

Teşekkürler.
Yüksek ihtimal Slim alacağım gibi aralarindaki farki tam bilmiyorum sadece cdsiz olani alacağım bütceyi bos yere yükseltmek istemiyorum.

İthalatci üründe açilmiş olmasi normal sanirim.

Hocam bu kodlari ürünü aldiktan sonra kontrol etmem lazim degil mi?

Ve sizin önere bileceğiniz linkler var mi?
Hepsiburada veya Amazon olarak.
Açılmıştan kastım kutu farklı ürün farklı oluyor ona dikkat etmeniz.

Kod kontrol edecekseniz aldıktan sonra bakabilirsiniz. Veya yorumlarda bazı kullanıcılar yazmış oluyor ama aynımı gelir bilemem.

Bilkom garantili tek kol: link

İthalatçı Tek kol: link https://www.amazon.com.tr/PlayStati...736708031&sr=8-4#averageCustomerReviewsAnchor

Slim'de herhangi bir modeli alabilirsin, tüm sorunlar düzeltildi. Sadece FAT kasaya bulaşma yeterli.

Ayrıca Bilkom'dan almanın hiçbir manası yok, o paraları vermeye gerek yok. Yazıcıcoğlu İş Han'ında Konsol spotçuları var oradan alabilirsin. Yıllardır tüm konsollarımı oradan alırım, bir kere sorun yaşadım onda da 2 dakika içinde koca aleti değiştirdiler.

İthalatçı garantili ürünlerde kutu açılabiliyor, seri numaraları uyuşuyor mu diye bakman yeterli.

Slim'de herhangi bir modeli alabilirsin, tüm sorunlar düzeltildi. Sadece fat kasaya bulaşma yeterli.

Ayrıca Bilkom'dan almanın hiçbir manası yok, o paraları vermeye gerek yok. Yazıcıcoğlu iş han'ında konsol spotçuları var oradan alabilirsin. Yıllardır tüm konsollarımı oradan alırım, bir kere sorun yaşadım onda da 2 dakika içinde koca aleti değiştirdiler.

İthalatçı garantili ürünlerde kutu açılabiliyor, seri numaraları uyuşuyor mu diye bakman yeterli.

Teşekkür ederim.