Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de, garantisi olsa bile almam. Onun garantisiyle mi uğraşılır? :D
Alınır alınır.. 17K PS5 alıyorsun daha ne olacak. Ben aldım hem de 2 adet hala taş gibiler.. 5 sene sonra da taş gibi olacaklarına eminim. Zaten garanti süresi kaç yıldı ki?

Kutu açılmamış olsun fiyat etiketi 15.000 - 18.500 arası olsun düşünmeyin alın. Ancak satıcıdan almayın, vardır öyle kıyıda köşede bu işi yapan esnaf. Onlardan göre baka alın.

Alınır alınır. 17k PS5 alıyorsun daha ne olacak. Ben aldım hem de 2 adet hala taş gibiler. 5 sene sonra da taş gibi olacaklarına eminim. Zaten garanti süresi kaç yıldı ki?

Kutu açılmamış olsun fiyat etiketi 15.000 - 18.500 arası olsun düşünmeyin alın. Ancak satıcıdan almayın, vardır öyle kıyı da köşede bu işi yapan esnaf. Onlardan göre baka alın.

Herkesin düşüncesi farklıdır. Aldıysan hayırlı olsun.

Alınır alınır.. 17K PS5 alıyorsun daha ne olacak. Ben aldım hem de 2 adet hala taş gibiler.. 5 sene sonra da taş gibi olacaklarına eminim. Zaten garanti süresi kaç yıldı ki?

Kutu açılmamış olsun fiyat etiketi 15.000 - 18.500 arası olsun düşünmeyin alın. Ancak satıcıdan almayın, vardır öyle kıyıda köşede bu işi yapan esnaf. Onlardan göre baka alın.
Oturduğun yerde tanıdık falan olsa alınabilir aslında. Ama hepsiburada'dan ne olduğu belirsiz bir satıcıdan ben almam.

Oturduğun yerde tanıdık falan olsa alınabilir aslında. Ama hepsiburada'dan ne olduğu belirsiz bir satıcıdan ben almam.
Batumdan alıyoruz biz. Hemen evimize 1 saat yakınlıkta olan ülke. Çıkışta da hediye geri para veriyorlar. 😂

Ben seneler önce aldım. Tanıdığım herkesin kolundan da tutup buradan aldırdım. Bizde 12K küsür lirayken Batumda 6K gibi bir fiyata geliyordu.

Daha sonra bu işi yapan esnaflar türedi. Onlardan da 1 tane aldım. Dijital versiyon olan kapalı kutu açılmamış.

Bulursanız gidin görün alın.