ornitorenk

Üstün
Yani aradaki fiyat farkına değer mi? FC27 oynayacağım çoğunlukla. Belki Forza vs. gibi oyunlar da oynarım arada. 2K görüntü açısından 1080p'ye göre beni bayağı tatmin eder mi? Yoksa o kadar da gerek yok mu? IPS panel alacağım her türlü büyük ihtimal.

Teşekkürler.

Ekran boyutuna bağlı. 27 inç ise çok yakın oturmuyorsanız fark etmeniz zor ama daha büyük ekranlarda 1440p almazsanız pikselleri sayabilirsiniz.

Kişisel fikrimi sorarsanız 32" ve daha büyük bir ekran ise doğrudan 4K alın 1080p'ye göre çok fark edecektir.

Yani aradaki fiyat farkına değer mi? FC27 oynayacağım çoğunlukla. Belki Forza vs. gibi oyunlar da oynarım arada. 2K görüntü açısından 1080P'ye göre beni bayağı tatmin eder mi? Yoksa o kadar da gerek yok mu? IPS panel alacağım her türlü büyük ihtimal.

Teşekkürler.

2K iyi oluyor fark ettiriyor ya 27 2K al bence ben 24 1080P'den geçtim bayağı fark etti.

Arkadaşlar ne yapayım simdi? 27inc alirim buyuk ihtimal 24inc de olabilir. 2K IPS alayip geceyim mi? 1080P'ye gore o fiyat farkina kesin deger diyor musunuz? Bir de dogal olarak masanin karsisina sandalye cekip oynuyoruz yani uzaktan oynama.gibi bir durum soz konusu degil.

Arkadaşlar ne yapayım simdi? 27inc alirim buyuk ihtimal 24inc de olabilir. 2K IPS alayip geceyim mi? 1080P'ye gore o fiyat farkina kesin deger diyor musunuz?
24 ise 1080p al yeter, 27 ise monitöre çok yakınsan 1440p alabilirsin.

Bende 24" ve 27" monitörler var ikisi de 1080p, 1440'ı aratmıyor bana. Varsa çevrende Vatan, Teknosa vesaire gidip gözünle görüp, bakmanı tavsiye ederim. Kimisi rahatsız ediyor diyor 27" de 1080p, beni etmedi.