Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744 28
Başarılı
PS5'in tek kollu paketini aldım. Arkadaşlarla oyun oynamak için 2. kol lazım. DualSense pahalı geliyor daha ucuza PS5 oyunlarında çalışan kol önerebilir misiniz?
Bir arkadaşım GameSir Cyclon'e 2 ile çok memnun olduğunu söylemişti, kendi kolundan daha iyi çalışıyormuş.
Ethem Efe 40
Üstün
Zaten daha iyi çalışacaktır; Hall effect analog ve TMR sticklere sahip. Ancak PS5 ile uyumlu olup olmadığından emin değilim.Bir arkadaşım GameSir Cyclon'e 2 ile çok memnun olduğunu söylemişti, kendi kolundan daha iyi çalışıyormuş.
Deniz744 28
Başarılı
Zaten daha iyi çalışacaktır; hall effect analog ve tmr sticklere sahip. Ancak PS5 ile uyumlu olup olmadığından emin değilim.
Ayrıştırıcı mı deniyor ne deniyor bilmiyorum, cihazın tanıması için bir dönüştürücü tarzı bir şey takmıştı.
CanerA
Uzman
Peki kaç lira onlar?
İyide oda 5K uygun fiyatlı bir şey arıyorum ben.
Bir arkadaşım GameSir Cyclon'e 2 ile çok memnun olduğunu söylemişti, kendi kolundan daha iyi çalışıyormuş.
Deniz744 28
Başarılı
Peki kaç lira onlar?
Zaten daha iyi çalışacaktır; hall effect analog ve tmr sticklere sahip. Ancak PS5 ile uyumlu olup olmadığından emin değilim.
PS5 için uyumlu değil.
Ethem Efe 40
Üstün
Arkadaş ekstra bir cihaz kullanacakmış.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-