Osmanefe58

Başarılı
Yer
Bursa
İyi günler elimde PS3 Slim 2 kol var. 1 kolu sadece kablolu çalışıyor. PS4 Slim bilkom garantili 22 ay garantisi devam ediyor, sadece 2 aydır kullandım. Esnafa sordum bunları verirsem PS5 Slim digital alabilir miyim dedim. Üzerine 6500 vermeniz gerekir dedi. Sizce mantıklı mı yapmak yoksa mantıksız mıdır?

İyi günler elimde PS3 Slim 2 kol var. 1 kolu sadece kablolu çalışıyor. PS4 Slim bilkom garantili 22 ay garantisi devam ediyor, sadece 2 aydır kullandım. Esnafa sordum bunları verirsem PS5 Slim digital alabilir miyim dedim. Üzerine 6500 vermeniz gerekir dedi. Sizce mantıklı mı yapmak yoksa mantıksız mıdır?

PS5 kullanılmış mı?

yani 6500 biraz indirirsen şahane olmaz esnaf dediğine göre 2.el anlıyorum temizse alabilirsin sonuçta hem ps3 hemde ps4 oynamazsın diye düşünüyorum

yani 6500 biraz indirirsen şahane olmaz esnaf dediğine göre 2.el anlıyorum temizse alabilirsin sonuçta hem ps3 hemde ps4 oynamazsın diye düşünüyorum
Ben olsam ikinci el sitelerden satıp sıfıtr ps5 alırdım hocam ikisinin ücreti ihtalatçı garantili ps5 dijital edebilir

6.5 7 ye PS4 slim bulabilirsiniz gibi 4 4.5 a da ps3 alabilirsiniz desek 11.5+6.500 = 18000. Fakat siz elinizdekileri satarken dediğim fiyatlara özellikle ps3 e alıcı bulamazsınız. Bana mantıklı geldi ama ps5 in durumuna göre. Bu arada cd versiyonunu almanız çok daha iyi olur.