Bilge Kağan 5
Çalışkan
Biliyorsunuz ki PS Store fiyatları malum. PS3, PS4 gibi ne zaman PS5'i kırdırıp ücretsiz oyun yükleyebileceğiz? PS5 ne zaman kırılır?
Yani şu anda PS5'i kırdırıp içine korsan oyun atabilir miyiz?Kirilali cok oldu. Fakat tam anlamiyla kirilmadi. Sahibinden'e kirik PS5 yazarsan bir suru ilan gorursun. İcine PS1, PS2, PS4 ve bazi PS5 oyunlari yuklenebiliyor. Fakat ben korsan oyun oynamak icin PS5 almayi onermiyorum. PS4 daha mantikli ve daha uygun fiyatli.
Güncelse kıramazsınız. Eski sürüm olması lazım.Yani şu anda PS5'i kırdırıp içine korsan oyun atabilir miyiz?
Surumu 12.70'in altinda olmali. Mumkunse 12.00 alti. Her surum kirilmiyor. Guncel makineleri kirmak su an mumkun degil. Eger hangi oyunlari oynayabilecegini ogrenmek istiyorsan, Mcpsp forumundaki oyunlara bakabilirsin. Tum PS4, PS2 ve PS1 oyunlari sorunsuz oynanir. Ancak PS5'de sadece bu oyunlar var. Ornek olarak Resident Evil Requiem, Last of Us, FC 26, Silent Hill 2 vs. Oyunlar kirilmaya devam ediyor ve kutuphane genisliyor her gecen gun. 20 kusure bulsam ben de alacagim muhtemelen.Yani şu anda PS5'i kırdırıp içine korsan oyun atabilir miyiz?
www.mcpsp.com
Linux tarafı nasıl? Oyun desteği ve performansı yeterince iyiyse o da mantıklı olabilir aslında.Surumu 12.70'in altinda olmali. Mumkunse 12.00 alti. Her surum kirilmiyor. Guncel makineleri kirmak su an mumkun degil. Eger hangi oyunlari oynayabilecegini ogrenmek istiyorsan, Mcpsp forumundaki oyunlara bakabilirsin. Tum PS4, PS2 ve PS1 oyunlari sorunsuz oynanir. Ancak PS5'de sadece bu oyunlar var. Ornek olarak Resident Evil Requiem, Last of Us, FC 26, Silent Hill 2 vs. Oyunlar kirilmaya devam ediyor ve kutuphane genisliyor her gecen gun. 20 kusure bulsam ben de alacagim muhtemelen.
PS5 PKG Oyun İndir
www.mcpsp.com
HIc arastirmadim Linux tarafini. Community destegi yuksek ama. Native oyun destegi olarak Mcpsp'deki PKG oyun listesine bakabilirsin.Linux tarafı nasıl? Oyun desteği ve performansı yeterince iyiyse o da mantıklı olabilir aslında.