PS5 Pro beklenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silco
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    pro ps5
60 FPS veriyor GTA 5 de kendim test ettim.
GTA 6 hocam 5 değil, 2K 30 FPS olacağı iddia ediliyor onu söyledim kesin bir şey yok. Ben de PS5 kullanıcısıyım şu an bile bazı oyunların performansından memnun değilim(FF7 Rebirth, Dragon's Dogma 2 gibi) ileride çıkacak oyunlarda 30 FPS'i çok daha sık göreceğiz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Beklenir de şu anki PS5'te baya iyi.

PS5 Pro ilk çıktığında tahminim PS5 Slim'e göre 4-5 bin liralık bir fiyat farkıyla çıkar. Fakat konsol ilk çıktığında kronik sorunlarla (PS5 fat kasanın bazı serilerinin dikey kullanımda bozulması gibi) çıkabilir. Bence paranız hazırsa zaman kaybetmeden mevcut PS5'lerden birini satın alın. Tahminim PS5 Pro ile mevcut PS5'ler arasında büyük bir performans farkı olmaz. Bu arada optimizasyonları da düşünürsek PS5 1080P performans modunda GTA 6'yı 60 FPS rahatça oynatır. PS5 düşündüğünüz kadar güçsüz bir cihaz değil.

Bende şaşırdım cidden 1080P 30 FPS diyen arkadaşın dediklerine, GTA 6 elbette güçlü bir sistem isteyecektir ama kesinlikle konsol ile bilgisayar optimizasyonu farklı olacak ve 1080P 60 FPS seçeneği olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…