Gösterdikleri oyun olan TLOU Part 2, 5 yıllık olacak bir oyun ve bu oyun PS4'e çıktı. Yakın zamanda State of Play'in mükemmel geçmesi lazım yoksa cidden fiyasko olur.
Bu cihazın tek artısı GTA 6 olacaktır muhtemelen, yurtdışında da 700 Dolar çok da büyük para değil. Türkiye için ise 800 Euro üstüne vergi derken bu cihazı Bilkom getirir mi? zannetmem.
Bu cihazın tek artısı GTA 6 olacaktır muhtemelen, yurtdışında da 700 Dolar çok da büyük para değil. Türkiye için ise 800 Euro üstüne vergi derken bu cihazı Bilkom getirir mi? zannetmem.
Zaten PS TR çekildiğinde Nintendo muamelesi görmeye başladı. Destek sistemi yok, ulaşamıyorsun adamlara. Oyun fiyatlarına artık hiç kimse bir şey diyemiyor. Lokalizasyon, Lansman falan da olmuyor. Bilkom şu anda çağrı merkezi kurmak yerine PS TR hesabından saçma sapan paylaşımlarda bulunuyor.
Bir marka ülkeden çekiliyorsa, o ülkeyi silmiştir. Küçülmek yerine adamlar komple kapatıp gittiler.
Artık PS5 Pro geldiğinde millet Doğubank, Yazıcıoğlundan almaya başlar.
Başta bir de PS 5'i övüyorlar falan. İlk önce oyun çıksın dediğin gibi.
30 ve 60 FPS farkını falan gösteriyorlar bizim bunları hep geride bırakmamız lazımdı çoktan. RTX 4090 ile birlikte PC tarafına ayak uydurmakta zorluk çekiyorlar. Yani bunun olması yeni çıkacak oyunlara etki ediyor.
Ben şunu anlamıyorum. Bir konsolun gücünün ne kadar önemi var ki? Biz o konsolu oyun oynatsın diye alıyoruz. Zaten bir oyunu 60Hz oynatacak güce sahip olmak zorunda bu alet. Peki oyunsuz oyun konsolu olur mu? Bilemedim. Konsolu tanıtıyorsun madem arkasında düzgün oyunlar olsun. Haftaya veya herhangi bir günde tanıtacağın oyunların ne önemi var o oyunlar daha çıkmamışken.
Ben şunu anlamıyorum. Bir konsolun gücünün ne kadar önemi var ki? Biz o konsolu oyun oynatsın diye alıyoruz. Zaten bir oyunu 60Hz oynatacak güce sahip olmak zorunda bu alet. Peki oyunsuz oyun konsolu olur mu? Bilemedim. Konsolu tanıtıyorsun madem arkasında düzgün oyunlar olsun. Haftaya veya herhangi bir günde tanıtacağın oyunların ne önemi var o oyunlar daha çıkmamışken.
Valla Horizon Forbidden West ile tanıttıkları an kapadım tanıtımı, aha dedim bu konsol patlar. Utanmadan Last of Us falan da eklemişler.
Net bir şekilde söylüyorum, çok uçuk bir şey olmadığı sürece (GTA 6'yı 60 FPS çalıştırmak gibi.) bu konsol PS5'ten bile az satacak. Eğer Microsoft'un şu kadar sektör bilgisi varsa bu krizi fırsata çevirip yeni konsolunu duyurur.
Konsollar PClere göre daha ucuz ve pratik olduğu için tercih ediliyor genellikle. 800 euroya orta-üst düzey bir PC alınabilir, fiyatı abartı geldi bana.
Her neyse PS5 Pro çıktığına göre artık bir PS3 alabilirim.