Liguori

Yetkin
Makaleler
1
Elimde en son çıkan fat kasa PS5 var. CFI-1216. Daha az güç tüketen model. Ev sinema sistemim var. PS5, bunun çok önemli bir parçası. Online oyun oynamıyorum. Televizyonum 4K HDR ama VRR yok, 120Hz desteklemiyor. En çok oynadığım oyun Spider-Man. Genellikle singleplayer oyunlar oynuyorum. Cihaz ethernet ile bağlı yani WiFi 7'ye ihtiyacım yok.

Sizce Pro almaya değer mi? 35 bin TL civarına sıfır alacağım. PS5'imi satmak istesem ne kadar eder?

Açık söyleyeyim şu an gerek yok.

Ama birkaç ay sonra bir açıklama gelir, GTA6 PS5 Pro ve 10. nesil PS konsollarında 60 FPS olacak denirse şu an almadığın için çok üzülürsün, kara borsaya bile düşer ülkede PS5 Pro. Ben bu yüzden Series X üzerinden geçiş yaptım Pro'ya. Ben Yazıcıoğlunda ki konsolculardan fiyat aldım ve 17K ödedim ekstra. O civarlarda bir fiyat ödersin maksimum 19 - 20. Pazarlığını iyi yap.

PS5'in varken üstüne sıfır PS5 Pro kesinlikle değmez baya saçma bir hamle olur.

Mantıklı olur, depolaman ve grafik performansın biraz artar, bütçeni sarsmayacaksa böyle bir upgrade yapabilirsin. Yoksa PS5 de gayet iyi devam ettirir seni. Ben olsam, elimde tutup PS6 çıkış zamanına yakın satıp 6 beklerdim.

Açık söyleyeyim şu an gerek yok.

Ama birkaç ay sonra bir açıklama gelir, GTA6 PS5 Pro ve 10. nesil PS konsollarında 60 FPS olacak denirse şu an almadığın için çok üzülürsün, kara borsaya bile düşer ülkede PS5 Pro. Ben bu yüzden Series X üzerinden geçiş yaptım Pro'ya. Ben Yazıcıoğlunda ki konsolculardan fiyat aldım ve 17K ödedim ekstra. O civarlarda bir fiyat ödersin maksimum 19 - 20. Pazarlığını iyi yap.

PS5'in varken üstüne sıfır PS5 Pro kesinlikle değmez baya saçma bir hamle olur.
Hocam anlamadım. Bir paragrafta mantıklı olur demişsiniz sonra değmez dediniz :D
PS5'imi satıp, sıfır PS5 Pro'ya 15-20k arası versem değmez mi?
Mantıklı olur, depolaman ve grafik performansın biraz artar, bütçeni sarsmayacaksa böyle bir upgrade yapabilirsin. Yoksa PS5 de gayet iyi devam ettirir seni. Ben olsam, elimde tutup PS6 çıkış zamanına yakın satıp 6 beklerdim.
PS6'yı beklemeyi düşünmüyorum şahsen. Artık Türkiye'de son konsol alışım olacak bu muhtemelen.

Oyun vb özel ithalat ile uğraşan bir tanıdığım da asla Kahraman'a uğrama, orası berbat bir yer demişti.
Valla ben çevrede esnafım, oradan Steam Deck OLED, Switch OLED, kendime Series X ve PS5 alışverişlerimi oradan yaptım. Hiçbir zaman sorun yaşamadım Kadıköy'de ki en uzun süredir var olan Konsolcu onlar.

Tanıdığın ne yaşadı da öyle bir söz söylemiş onlar hakkında? Benim iki tane bozulan ekipmanımı tamiriyle uğraşmadan sıfırıyla değiştirdiler mesela.

Rakipse söyler tabii. Uğraşıyorsa ondan alsana neden buraya fiyat soruyorsun ki? :LOL: Her zaman direkt yurt dışından getirenden almak daha kârlıdır.