Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeVoin

Üyecik
Merhaba, en kısa sürede PlayStation 5 almayı düşünüyorum. Çift kol alacağım ve genel olarak forumlarda CFI-2016 modelinden bahsediyorlar, garantiside genelde ithalatçı garantili oldukları içinde beni yormamasını ve kapalı kutu olmasını istiyorum. 23-27 bin bandım var. Satın alanlardan yardım edecek var mı?

Çözüm
Kral şimdi bu bana 30 lira bir tutara mâl olacak. Ben 2 kol 1 şarj aleti Slim kasa alsam ithalatçı garantili nereden alayım? Zaten bilkom 24 ay garanti veriyor bir de kapalı kutu geliyor ürün nethausede bunun gibi sağlam bir ithalatçıdan 24-25 bandına alsam diye düşündüm senin önerebileceğin nere var?

İthalatçı garantili alacaksanız fly Technology'den birçok kişinin memnun olduğunu duydum. Nethouse direk bilkomun iş ortağı yani Nethouse satıcılı ürünlerin hepsi Türkiye'de resmi garantili.
Merhaba, en kısa sürede PlayStation 5 almayı düşünüyorum. Çift kol alacağım ve genel olarak forumlarda CFI-2016 modelinden bahsediyorlar, garantiside genelde ithalatçı garantili oldukları içinde beni yormamasını ve kapalı kutu olmasını istiyorum. 23-27 bin bandım var. Satın alanlardan yardım edecek var mı?
Bence oynayabileceğin bir ekranında olması gerekiyor. Yani oyun konsollarının vaadettiği görsel kalitesini, oyun performansını hissetmek istiyorsan buna uygun televizyon da olması şarttır diye düşünüyorum.

Öncelikle Fat kasa almanı önermem, Slim daha stabil. Garanti konusunda en sağlıklısı Bilkom garantili almak fakat fiyatları uçuk o yüzden ithalatçı garantili alacaksan dahi Amazon üzerinden almanı öneririm, satıcı Amazon olmasa dahi herhangi bir sorunda karşında sağlam bir muhatap olur.

Öncelikle fat kasa almanı önermem, Slim daha stabil. Garanti konusunda en sağlıklısı bilkom garantili almak fakat fiyatları uçuk o yüzden ithalatçı garantili alacaksan dahi Amazon üzerinden almanı öneririm, satıcı Amazon olmasa dahi herhangi bir sorunda karşında sağlam bir muhatap olur.

Şu anda bilkom garantili astrobot bundle PS5 Slim dijital versiyonu 25500TL'ye satılıyor. Ben 3 hafta önce Amazon'dan 24500TL'ye 6 taksit ile aldım. Şu an bilkom garantili olarak en mantıklısı bu ürün bence. Kutunun içinde geçen senenin en iyi oyunu seçilen Astro bot hediye olarak geliyor.

Merhaba, en kısa sürede PlayStation 5 almayı düşünüyorum. Çift kol alacağım ve genel olarak forumlarda CFI-2016 modelinden bahsediyorlar, garantisi de genelde ithalatçı garantili oldukları içinde beni yormamasını ve kapalı kutu olmasını istiyorum. 23-27 bin bandım var. Satın alanlardan yardım edecek var mı?

İnternet almayın. MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerden kitleyin 27 bin TL'yi garantisi olmuyor.

Şu anda bilkom garantili astrobot bundle PS5 Slim dijital versiyonu 25500TL'ye satılıyor. Ben 3 hafta önce Amazon'dan 24500TL'ye 6 taksit ile aldım. Şu an bilkom garantili olarak en mantıklısı bu ürün bence. Kutunun içinde geçen senenin en iyi oyunu seçilen Astro bot hediye olarak geliyor.

Ekstra olarak gaming.gen.tr'den indirim ile bilkom garantili 2. DualSense kolunu 3000TL civarına aldım. Tüm hepsi ortalama 27500TL'ye denk geldi.

Bu fiyata varsa gerçekten çok iyi, ben az önce üstünkörü baktım en ucuz 2 kollu Bilkom garantili 33k civarında gördüğüm için öyle dedim. Aldığınız ürünü link olarak atabilirseniz konu sahibi arkadaşın daha çok işine yarar, bu sıralar amazonun arama kısmında ciddi sorunlar var sanırım. Telefonda bulduğum ürünü bilgisayarda bulamıyorum mesela, ucuzu yerine pahalısını önüme servis ediyor vs vs.

Bu fiyata varsa gerçekten çok iyi, ben az önce üstünkörü baktım en ucuz 2 kollu bilkom garantili 33K civarında gördüğüm için öyle dedim. Aldığınız ürünü link olarak atabilirseniz konu sahibi arkadaşın daha çok işine yarar, bu sıralar Amazon'un arama kısmında ciddi sorunlar var sanırım. Telefonda bulduğum ürünü bilgisayarda bulamıyorum mesela, ucuzu yerine pahalısını önüme servis ediyor vs vs.

https://www.akakce.com/ps5/en-ucuz-...bot-bundle-oyun-konsolu-fiyati,981666804.html ürün burada hocam. Dediğiniz gibi Amazon'da PlayStation 5 diye arattığınızda aşağı indirmezseniz bu ürünü göstermiyor.

https://www.akakce.com/ps5/en-ucuz-...bot-bundle-oyun-konsolu-fiyati,981666804.html ürün burada hocam. Dediğiniz gibi Amazon'da PlayStation 5 diye arattığınızda aşağı indirmezseniz bu ürünü göstermiyor.
Kral şimdi bu bana 30 lira bir tutara mâl olcak. Ben 2 kol 1 şarj aleti slim kasa alsam ithalatçı garantili nerden alayım? Zaten bilkom 24 ay garanti veriyor birde kapalı kutu geliyor ürün nethausede bunun gibi sağlam bir ithalatçıdan 24-25 bandına alsam diye düşündüm senin önerebileceğin nere var?...