Çözüldü PS5 satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeVoin

Üyecik
Merhaba, en kısa sürede PlayStation 5 almayı düşünüyorum. Çift kol alacağım ve genel olarak forumlarda CFI-2016 modelinden bahsediyorlar, garantiside genelde ithalatçı garantili oldukları içinde beni yormamasını ve kapalı kutu olmasını istiyorum. 23-27 bin bandım var. Satın alanlardan yardım edecek varmı?

Çözüm
Kral şimdi bu bana 30 lira bir tutara mâl olacak. Ben 2 kol 1 şarj aleti Slim kasa alsam ithalatçı garantili nereden alayım? Zaten bilkom 24 ay garanti veriyor bir de kapalı kutu geliyor ürün nethausede bunun gibi sağlam bir ithalatçıdan 24-25 bandına alsam diye düşündüm senin önerebileceğin nere var?

İthalatçı garantili alacaksanız fly Technology'den birçok kişinin memnun olduğunu duydum. Nethouse direk bilkomun iş ortağı yani Nethouse satıcılı ürünlerin hepsi Türkiye'de resmi garantili.
Kral şimdi bu bana 30 lira bir tutara mâl olacak. Ben 2 kol 1 şarj aleti Slim kasa alsam ithalatçı garantili nereden alayım? Zaten bilkom 24 ay garanti veriyor bir de kapalı kutu geliyor ürün nethausede bunun gibi sağlam bir ithalatçıdan 24-25 bandına alsam diye düşündüm senin önerebileceğin nere var?

İthalatçı garantili alacaksanız fly Technology'den birçok kişinin memnun olduğunu duydum. Nethouse direk bilkomun iş ortağı yani Nethouse satıcılı ürünlerin hepsi Türkiye'de resmi garantili.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt