Direkt PS almanızı önermem şahsen. Pek bir esprisi kalmadı.

NBA 2K25 ve Bloodborne oynamak istiyorum zaten gayet güçlü bir bilgisayarım var.

Evet Trendyol, Hepsiburada, N11, Amazon gibi yerlerde satıcı önemli hocam. Nethouse direk bilkomun iş ortağı lansman ürünleride bu: https://app.hb.biz/D84hp1lfL6Ny

Sanırım buradan satın alacağım teşekkür ederim hocam gösterdiğiniz için.

NBA 2K25 ve Bloodborne oynamak istiyorum zaten gayet güçlü bir bilgisayarım var.

Eğer direk peşin olarak alacaksanız Nethouse'un kendi sitesinde 1000TL civarı daha ucuz ama taksitlerde vade farkı alıyor.

Aynı ürün vatan bilgisayardada şu an stokta gözüküyor. Vatan bilgisayardanda 24500TL'ye alabilirsiniz.

PS5 ilk sürüm Fat kasa dediklerini uzun süre kullandım. Şu anda da Slim versiyonunu kullanıyorum. İthalatçı garantisi denilen bir çok PS5 aslında satıcının size sunduğu garantidir. X Elektronik, Y Elektronik gibi değil yada Bilkom gibi. Satıcı size garanti veriyor aslında bunu çok karıştırıyorlar. Pro versiyonu da arkadaşım da çok kullandık. PS5,Slim,Pro üçü arasında da uçurum gibi bir fark yok. Sadece ufak tefek değişiklikler var o kadar. Hangisini alırsanız alın, sizi tatmin eder. Tamamen bütçenize bağlı. Pro versiyonun da ufak geliştirmeler var sadece o kadar. Pro modeli en güncel modeli şu anda. Kolay kolay bozulan cihazlarda değiller zaten. Bilkom almak, resmi garanti demek.İkinci el düşünürseniz ilk sahibinden faturalı temiz almanızı öneririm.

Son düzenleme:
@12130 Adam YD ürünü atmış bende YD ürünü önerdim. Bilkom’a bu kadar güvenmeyin Sony TR resmi olarak çekildi Bilkom sadece aracı. 2 sene sonra Bilkom’dan aldığınız cihaz, YD cihazı ile aynı para edecek haberiniz olsun. Bilkom garantisi için 10-15 bin TL fazla ödemeye gerek yok.

@12130 adam yurt dışı ürünü atmış bende yurt dışı ürünü önerdim. Bilkom'a bu kadar güvenmeyin Sony TR resmi olarak çekildi bilkom sadece aracı. 2 sene sonra Bilkom'dan aldığınız cihaz, yurt dışı cihazı ile aynı para edecek haberiniz olsun. Bilkom garantisi için 10-15 bin TL fazla ödemeye gerek yok.

Bilkom garantili Amazon Türkiye'den PS5 Pro ve 2 adet dualsanse Edge almıştım 7.5 ay sonra cihaz acılmiyordu teknik servisi aradım ve cihazı göndermemi istediler cihazı gönderdikten ve kargo vardıktan 1 gün sonra cihazda Power Supply arızası olduğunu söylediler ücretsiz değişim yapılcağını ve garantinin devam etceğini iletiler tamiri onaylayıp 2.5 gün icinde cihazı kargoya verdiler ve 1.5 gün icinde cihaz bana geri döndü 1 hafta bile olmadan sorunumu cözdüler ve cok saygılılardı sonuna kadar iletişim icindilerdi 10.000 TL - 15.000 TL daha fazla ödememek icin dolandırılmak üstüne tehdit edilmek küfür işitmek istiyorsanız sizin tercihiniz ama tehdit edilecek üstüne dolandırılacak olan sizsiniz sonucta.

Rica ederim Vatan Bilgisayar mediamark gibi sitelerede bakabilirsiniz ve bundle set şeklinde alırsanız bazen indirimler oluyor örnek olarak Almanya'daki mediamarkta Astro bot bundle PlayStation 5 Slim digital Edition şu an indirimde örnek olarak.

Kutulu oyun ile işim yok diyorsan Slim alınır. Düz PS5'in en büyük avantajı DVD sürücüsüne sahip olması ve ikinci elde daha ucuz oyun bulabilmen ama şimdi fiyatlar neredeyse Store ile aynı olmuş.

DVD sürücüsü en başta PlayStation 5 de yok PlayStation 5 fat Slim ve Pro da disk sürücüsü bulunur ve PlayStation 5 fatlerin 2 modeli var dijital ve diskli olarak dijitalerde disk sürücüs bulunmazken disklilerde disk sürücüsü bulunur ve fiziksel kopya oyun takılabilir silim de ise dijital ve diskli diye 2 sürüm bulunur dijitalde disk okuyucusu bulunmaz ve fiziksel kopya oyun takılmazken diskli sürümde disk okuyucusu vardır VR fiziksel kopya oyun takılabilir ve Pro da disk okuyucu bulunmaz ve fiziksel kopya oyun takılmaz.