Detaylar
Kim cevapladı?PS5 almanı öneririm ama sistemi satmanı önermem. PlayStation daha çok bilgisayarın yanına alınacak bir cihaz bana göre.
barlastheking2
Çalışkan
Güzel ama pahalı diyelim. Ayrıcada kasayı satıpta pAl gitsin ps5 ten zarar gelmez İindirim kovalarsan güzel oyunlarda alırsın
PS5 almak hiç mantıklı değil. Hatırlatırımki PC ye de el kolu bağlayabiliyorsun, ve ayrıcadan mouse ve klavyen var (ki Black ops 6, CS2 gibi FPS/Shooter oyunlarda avantaj.
yusufumm07
Üstün
Ps ciyim Pc nin avantajı çok olsada konsol da oyun oynamanın tadı başka bana göreGüzel ama pahalı diyelim. Ayrıcada kasayı satıpta p
PS5 almak hiç mantıklı değil. Hatırlatırımki PC ye de el kolu bağlayabiliyorsun, ve ayrıcadan mouse ve klavyen var (ki Black ops 6, CS2 gibi FPS/Shooter oyunlarda avantaj.
Bende PC'de var PS5 Slim'de. PS5 uzerinden oyun oynarken daha cok keyif aliyorum. Yatarak elinde kol rahat oluyor ama maalesef ki oyunlar cok pahali PS5'te. PC'de en azindan yerel fiyatlandirma var veya bazi sitelerden ortak Steam hesabi alabiliyorsun ucuza. PS5'te pek mumkun degil bu tarz seyler. Buyuk kucuk her oyuna 2800 TL vermek zorunda kalıyorsun. Hos degil.
PS5'tede oyun hesapları alabiliyorsunuz 1.parti Sony oyunlarının hesapları 100 ila 400 TL arasında değişiyor.