Dediklerinin çoğu RDR2'de var, fakat o detayların çoğu muhtemelen PS5 Pro ve PC'de olacak. Slim ve Series X'de RDR2'nin 1.5 katı grafik ve detay kalitesi olur anca. Indiana jones ile aynı grafik gereksinimleri olur muhtemelen.

Yani umarım daha iyi yapabilirler ve PS5 Slimde olmazsa ağlarım. GTA 6 istememin en büyük nedenleri detayları.

Performans modunda 60 FPS oynatacağını düşünüyorum. PS5 Pro için "PS5 Pro Enhanced" adı altında bazı oyunları grafikler biraz daha iyileştirilmiş şekilde sunuyorlar zaten. 30 FPS oyunculuğa geri döneceklerini sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanitilir diyorum. 2027'de de cikar bu durumda. Yani boyle olacaksa 30 FPS oynatabilir. Ama benim dusuncem net olarak 60 FPS ile cikacak gibi.

Bence 50 FPS Slim PS5.

Performans modunda 60 FPS oynatacağını düşünüyorum. PS5 Pro için "PS5 Pro Enhanced" adı altında bazı oyunları grafikler biraz daha iyileştirilmiş şekilde sunuyorlar zaten. 30 FPS oyunculuğa geri döneceklerini sanmıyorum.

Bence de dönmezler 30 FPS. Koskocaman PS 5 Slim tabii oyunu alabilecek miyim muamma.

Son düzenleyen: Moderatör: