Konuda bahsi gecen urunler tepe model degil zaten. Tepe diyorsak ASUS ROG PG gibi seriler tepe oluyor.

Tepe ürün diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Konuyu düzgün okuduğunuzu sanmıyorum. Bütçe dostu denmiş XG27AQWMG bütçe dostu bir ürün mü? Hayır değil, sizin mantığınızda biraz daha çıkarsan 4K OLED parası.

Önerdiğiniz LG model dışında başka alternatifler neler olur?

4K olarak attığım LG modeli alınabilir 2K olarak da XG27AQWMG. Ben olsam biraz daha çıkar 4K alırım.

Tepe ürün diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Sizin F/P urun onerme sebebiniz konuda "tepe urun istemiyorum" seklinde belirtilmesi. Ben de konudaki hicbir urun tepe degil, yani kalanlar F/P konumunda oluyor diyorum. F/P'nin de butceye gore sekillenebilen bir kavram oldugunu ifade ediyorum. 20.000 TL butcesi olan adama attigin modeli onermek F/P kavramina uyan bir hareket lakin konuda butce yokken direkt butce fark etmeksizin en F/P OLED modeli onermeniz tuhaf geldi sadece bunu soyluyorum.
Konuyu düzgün okuduğunuzu sanmıyorum. Bütçe dostu denmiş XG27AQWMG bütçe dostu bir ürün mü?
Butcesi dahilindeki en iyi urun olmasi XG27AQWMG'yi F/P yapar. Benim F/P kavramima da XG27AQWMG uyuyor. Bir de bunu tartisalim o zaman.
Sizin mantığınızda biraz daha çıkarsan 4K OLED parası.
Konuyu saptiriyorsun :)

Sizin F/P urun onerme sebebiniz konuda "tepe urun istemiyorum" seklinde belirtilmesi. Ben de konudaki hicbir urun tepe degil, yani kalanlar F/P konumunda oluyor diyorum. F/P'nin de butceye gore sekillenebilen bir kavram oldugunu ifade ediyorum.

Konuda tepe ürün istenmemesi değil olay. Bütçe dostu kavramını siz orta-üst segment olarak tanımlıyorsanız orası size kalmış F/P bütçeye göre şekillenir ama konu bu değil. Kimse zaten F/P bütçeye göre şekillenmez demedi.

20.000 TL butcesi olan adama attigin modeli onermek F/P kavramina uyan bir hareket lakin konuda butce yokken direkt butce fark etmeksizin en F/P OLED modeli onermeniz tuhaf geldi sadece bunu soyluyorum.

Konuda bütçe verilmemiş ama F/P, bütçe dostu ürün istenmiş öyle değil mi? O zaman bütçe olmasa dahi bütçe dostu isteyen, üst segmente gerek yok diyen birine 30.000'lik ürün önermekte bana tuhaf geliyor.

Butcesi dahilindeki en iyi urun olmasi XG27AQWMG'yi F/P yapar. Benim F/P kavramima da XG27AQWMG uyuyor. Bir de bunu tartisalim o zaman.

XG27AQWMG bütçesindeki en iyi 2K monitör ama siz dediniz ki az daha vererek 3. nesil yerine 4. nesil alınır, o zaman ben de diyorum ki az daha vererek 2K yerine 4K monitör alınır. Bu yüzden benim için XG27AQWMG F/P değil.

Konuyu saptırdığım yok. Sizin söylediğinizi geri iade ediyorum. Daha fazla tartışmaya gerek yok. 2K olarak bütçe dahilindeki en iyi ürün zaten XG27AQWMG ama biraz yukarısında 4K model varken ben almazdım.