Ozi2658

Becerikli
PS5 almaya karar verdim fakat model konusunda çok kararsızım. Xbox Series X'im de var ama aynı tadı vermiyor şu anda elimde Pro cihaz var yakınım bir süre kullanmam için vermişti ve ben de o yüzden PS5 almaya karar verdim. Monitörüm Samsung Odyssey G7 28 inch 120 Hz 4K 2.1 VRR desteğine sahip. 25.000 TL'ye PS5 Slim alıp kalan parayla oyun mu almalıyım yoksa 40.000 TL'ye PS5 Pro alıp biraz daha az oyun mu almalıyım? En azından yakın zaman için birkaç hafta içinde yine para kazanacağım için oyun alabilirm. Size olan sorum gerçekten Pro almaya değer mi? PS5 Slim 2K 60 FPS vermiyor sanırım her oyunda benim için en azından 2K 60 FPS veya 4K 60 FPS oyun oynamak istiyorum. Tavsiye ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slim yeterli olur. GTA 6'yı bile 60 FPS çalıştıracak yüksek ihtimalle. Pro ile aradaki fark şu.

images-1.webp

Hocam peki SLI'mde 2K 60 FPS oynaybilir miym her oyunu? Xbox'da oynayabiliyordum bir de çevre ekipmanları olarak her şeyim tam kulaklık sandalye tarzı şeyler söylüyorsanız. Ama sanırım kesin Slim al diyorsunuz.

PS5 Slim alıp oyunlar ve konsol için işine yarayacak çevre ekipmanları alman çok daha iyi olur.

Hocalarım bir de CDli değil de Digital versiyonunu alsam olur mu? Arada 3K diyst farkı var o fiyata kol veya oyun alabilirim.

Son düzenleme:
Hocam peki SLI'mde 2K 60 FPS oynaybilir miym her oyunu? Xbox'da oynayabiliyordum bir de çevre ekipmanları olarak her şeyim tam kulaklık sandalye tarzı şeyler söylüyorsanız. Ama sanırım kesin Slim al diyorsunuz.

Hocalarım bir de CDli değil de Digital versiyonunu alsam olur mu? Arada 3K diyst farkı var o fiyata kol veya oyun alabilirim.
CD'li alman çok daha iyi olur. CD'li oyun alırsan en azından oyunu bitirdikten sonra aldığın fiyatın altına satıp açığı kapatırsın.

Dijital versiyon alıp, daha sonra Blu-ray takabiliyorsun. Modüler bu konuda PS5 Slim ve Pro. Öyle kesme, biçme tarzında değil takması çok basit. Kutulu oyun almayacaksan, Blu-ray gereksiz. Ama ben kutulu oyunlar alacağım diyorsan, direkt Blu-ray'li versiyonu alabilirsin. Bu senin kullanıcı deneyimine göre şekillenir.

Anladkm hocalarım teşekkür ederim. Bir de aslında ben bütçemi PS5 Pro'ya göre ayarladım yani onu almayı düşünüyordum ama gerçekten hiçbir farkı yok mu? Yani aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum hani ileriye dönük daha mantıklı bir yatırım olacaksa Pro almak isterim. Bir de ithalatçı garantili olması bir sorun çıkartır mı? O konuda da aklım kaldı.

Anladkm hocalarım teşekkür ederim. Bir de aslında ben bütçemi PS5 Pro'ya göre ayarladım yani onu almayı düşünüyordum ama gerçekten hiçbir farkı yok mu? Yani aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum hani ileriye dönük daha mantıklı bir yatırım olacaksa Pro almak isterim. Bir de ithalatçı garantili olması bir sorun çıkartır mı? O konuda da aklım kaldı.
İthalatçıda Sony değil de ithal eden firma garanti veriyor diye biliyorum.