Merhaba,
Bitirdiğim ve bilgi sahibi olmak istediğim oyunlar var. Detaylarını aşağıda yazıp sizlerden öneri bekliyorum.
Şimdi sizlerden hakkında bilgi almak istediğim oyunlar var.
İkinci liste kütüphanemde olan oyunlar. Kuzenimin Deluxe aboneliği var, konsol paylaşımıyla oynuyorum. Önereceğiniz oyunlar var ise bu bağlamda önerebilirsiniz. Teşekkürler.
Bitirdiğim ve bilgi sahibi olmak istediğim oyunlar var. Detaylarını aşağıda yazıp sizlerden öneri bekliyorum.
- Gow Ragnarok - Bitti
- TLOU 1-2 - Bitti
- Uncharted 4 - Bitti
- RDR2 - Başladım ama hikayesi çok yavaş akıyordu ve oynanışını beğenmedim. Sanırım bana hitap etmiyor.
- Resident Evil 2 - Bitti. Diğer serileri de üç aşağı beş yukarı aynı ise oynamaya gerek yok diye düşünüyorum.
- Ghost of Tsushima - Yüzde 50'ye kadar oynadım, baktım hep aynı. Birilerini öldürüyorsun, ilerliyorsun ama oyun zorlaşmıyor. Saldım.
Şimdi sizlerden hakkında bilgi almak istediğim oyunlar var.
- Bloodborne
- Demon's Souls
- Alan Wake 1 (2 ne yazık ki kütüphanemde yok, 1'i oynanabilirse yorumlarınızı bekliyorum).
- God of War - Ragnarok değil normal olanı, Ragnarok oynanıp bitirildikten sonra oynanmalı mı sizce?
- Devil May Cry
- Mafia 1-2
- Until Down - Bir saat kadar baktım ama çok aşırı diyalog vardı ve karakterlerin yürümesi çok enteresandı.
İkinci liste kütüphanemde olan oyunlar. Kuzenimin Deluxe aboneliği var, konsol paylaşımıyla oynuyorum. Önereceğiniz oyunlar var ise bu bağlamda önerebilirsiniz. Teşekkürler.