Makaleler
1
Yer
Middle Earth🧙‍♂️
Merhaba,

Bitirdiğim ve bilgi sahibi olmak istediğim oyunlar var. Detaylarını aşağıda yazıp sizlerden öneri bekliyorum.

• Gow Ragnarok - Bitti
  • TLOU 1-2 - Bitti
  • Uncharted 4 - Bitti
  • RDR2 - Başladım ama hikayesi çok yavaş akıyordu ve oynanışını beğenmedim. Sanırım bana hitap etmiyor.
  • Resident Evil 2 - Bitti. Diğer serileri de üç aşağı beş yukarı aynı ise oynamaya gerek yok diye düşünüyorum.
  • Ghost of Tsushima - Yüzde 50'ye kadar oynadım, baktım hep aynı. Birilerini öldürüyorsun, ilerliyorsun ama oyun zorlaşmıyor. Saldım.

Şimdi sizlerden hakkında bilgi almak istediğim oyunlar var.

• Bloodborne
  • Demon's Souls
  • Alan Wake 1 (2 ne yazık ki kütüphanemde yok, 1'i oynanabilirse yorumlarınızı bekliyorum).
  • God of War - Ragnarok değil normal olanı, Ragnarok oynanıp bitirildikten sonra oynanmalı mı sizce?
  • Devil May Cry
  • Mafia 1-2
  • Until Down - Bir saat kadar baktım ama çok aşırı diyalog vardı ve karakterlerin yürümesi çok enteresandı.

İkinci liste kütüphanemde olan oyunlar. Kuzenimin Deluxe aboneliği var, konsol paylaşımıyla oynuyorum. Önereceğiniz oyunlar var ise bu bağlamda önerebilirsiniz. Teşekkürler.

Bloodborne kesinlikle öneririm + öneri Elden Ring'i DLC'si ile alıp oynamanız.

Hocam Bloodborne oynanış diye baktım biraz YouTube üzerinden. Sanki oyun çok karmaşık gibi. Tam çözüm diyor, karakter oluşturma diyor. Klasik bir hikayeli oyun değil mi bu?

Uncharted'ın ilk 3 oyununu öneririm, 4. oyunun aksine aksiyon sahneleri daha fazladır ilk 3 oyunun, tempo 4. oyundaki gibi yavaş değildir. 1. oyun biraz yavan gelebilir, 2 ve 3. oyuna kıyasla, 1. oyunu oynamayın ama 2 ve 3. oyunu kesinlikle öneririm.

Rise of Ronin'i de öneririm, eğer grafik takıntınız yoksa, combat tarafı cidden çok iyi oyunun.

Days Gone'ı da oynayabilirsin, PS5 sürümü hatalardan arındırılmış, 60 FPS olarak geliyor. Klişe bir hikayesi olsa bile, atmosferi çok güçlü bir oyun.

Hocam Bloodborne oynanış diye baktım biraz YouTube üzerinden. Sanki oyun çok karmaşık gibi. Tam çözüm diyor, karakter oluşturma diyor. Klasik bir hikayeli oyun değil mi bu?
Souls oyunları hikayeyi direkt vermiyor hocam, size bahsediyor olayları siz kafanızda canlandırıyorsunuz. Mapleri koridor gibi gezecek yerler var ama sadece belirli bir doğrultuda ilerlemen gerekiyor yoksa mantık basit level kas boss kes.

Uncharted'ın ilk 3 oyununu öneririm, 4. oyunun aksine aksiyon sahneleri daha fazladır ilk 3 oyunun, tempo 4. oyundaki gibi yavaş değildir. 1. oyun biraz yavan gelebilir, 2 ve 3. oyuna kıyasla, 1. oyunu oynamayın ama 2 ve 3. oyunu kesinlikle öneririm.

Rise of Ronin'i de öneririm, eğer grafik takıntınız yoksa, combat tarafı cidden çok iyi oyunun.

Days Gone'ı da oynayabilirsin, PS5 sürümü hatalardan arındırılmış, 60 FPS olarak geliyor. Klişe bir hikayesi olsa bile, atmosferi çok güçlü bir oyun.
Uncharted ilk üç oyun çok eski olduğu için oynayasım gelmedi. Başka bir sebebi yok.

Rise of Ronin, grafik takıntım yok ancak bu da Ghost of Tsushima gibi aynı şekilde tek düze ilerliyorsa sıkacaktır.

Days Gone, Deluxe aboneliğinde var ise bakarım. Dediğim gibi oyuna şu sıralar bütçe ayırmam güç.

Souls oyunları hikayeyi direkt vermiyor hocam, size bahsediyor olayları siz kafanızda canlandırıyorsunuz. Mapleri koridor gibi gezecek yerler var ama sadece belirli bir doğrultuda ilerlemen gerekiyor yoksa mantık basit level kas boss kes.
Eşyalarda hikayeler ve olaylar yazıyor.