Elektronik PS5 uyumlu Kioxia Exceria 2TB NVMe heatsink SSD 4.833 TL

Stubborn

Çalışkan
Bugün PS5 için uygun fiyatlı SSD ararken Kioxia ‘nın bu modeline denk geldim. Vatan App'e özel indirimde fakat ben en yakın vatan mağazasını arayıp kargo beklemeden yarım saatte aynı fiyata aldım, anlaşmalı bankalarla peşin fiyatına 3 taksit de yapılıyor. 6.200 mb/s okuma ve 4.900 mb/s yazma hızına sahip. Kutu üzerinde de PS5 ile uyumlu olduğu belirtilmiş.

Dosya Ekleri

• IMG_3679.webp
    IMG_3679.webp
    125,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer rakiplerine göre çok daha iyi. 2tb ssd'ye ihtiyacım vardı açıkcası. 500gb m2 ssd yetmiyordu. HDD ise artık bazı oyunlarda takılmalara sebep oluyordu. Direk mağazadan teslim al seçeneğini seçip aldım. Sistemi yeni kurdum. Gen 3 anakart kullanıyorum 3500 civarlarında okuma / yazma hızı veriyor.

Bir de hocam bu ssd'de dram mevcut mu? Bununla ilgili çok fazla tartışma gördüm.

Diğer rakiplerine göre çok daha iyi. 2tb ssd'ye ihtiyacım vardı açıkcası. 500gb m2 ssd yetmiyordu. HDD ise artık bazı oyunlarda takılmalara sebep oluyordu. Direk mağazadan teslim al seçeneğini seçip aldım. Sistemi yeni kurdum. Gen 3 anakart kullanıyorum 3500 civarlarında okuma / yazma hızı veriyor.

Bir de hocam bu ssd'de dram mevcut mu? Bununla ilgili çok fazla tartışma gördüm.
Evet ben de çok kesin bi bilgiye rastlayamadım, sanırım içini açıp bakmak gerek .

Geri
Yukarı Alt