En ölü konsol PS5 bu arada şöyle deyim Nintendo Switch PS5'ten 5 kat fazla iyi oyun gösterdi lansmanında. Yalnız hiç PS5 olmadı tüm oyunları deneyeceğim dersen o başka ama PC de çıkıyor artık oyunları Sony'nin ha aşırı kötü optimizasyonlu çıkıyor o başka.

Özel oyunları beklemek ve spoiler karşı dikkatli olmak sıkıntılı bir süreç, hiç beklemediğim yerlerden spoiler yediğim oldu.
PC vs konsolda pek göz önüne getirilmeyen bir konuda zaman yönetimi, PC tarafı çok nazlı oluyor. Oyun çıkıyor, optimizasyonu ne durumda, hemen oynanır mı yoksa bir iki güncelleme beklesem mi? FPS'im yüksek ama stutter mi ne var sanki hiç akıcı hissettirmiyor, saatlerce ayarlarla uğraş, Web'den konuyla ilgili çözümleri araştır. İskender büyük'ün "ulan vatanı sevdik be o... Değil ki, ölene kadar dert çekelim." repliği bu süreçle çok uyumlu.
Seçim yaparken zaman konusunu ciddi düşünmenizi öneriyorum.

Evet dilimin ucunda olup da söylediğiniz zaman.

Özel oyunları oynadığınıza göre kesinlikle Xbox Series X öneririm. Oyunlar uygun fiyatta ve Game Pass çok güzel. Oynamamış olsaydınız o zaman PS5 önerirdim ama...

Bunu düşündüm halihazırda Game Pass kullanmaktayım. PC tarafında açıkçası Xbox el konsolunda bekliyorum ilerleyen süreçte Steam işin içine dahil edecekler.

Özel oyunları oynadığınıza göre kesinlikle Xbox Series X öneririm. Oyunlar uygun fiyatta ve Game Pass çok güzel. Oynamamış olsaydınız o zaman PS5 önerirdim ama...

Bunu düşündüm halihazırda Game Pass kullanmaktayım. PC tarafında açıkçası Xbox el konsolunda bekliyorum ilerleyen süreçte Steam işin içine dahil edecekler.

Açıkçası şu var ben PC bakıma yolladığımda bu süreç 1 hafta alabiliyor ve ikinci bir cihaz olsun istiyorum. Arkadaşın belirtmiş olduğu zaman önemli benim için aç ve oyna kafasında istiyorum o kadar deck cihazı ara ara aklıma geliyor performans düşündürtüyor.

Son düzenleme:
Yeni çıkan oyunlar 3000 TL vermek istemem mantıksız Max 1500 TL o da oyununa göre. Kataloğu inceledim ortalama diyebilirim. Acaba laptopu TV bağlayıp denesem nasıl olur?

Hocam o zaman sağlam bir gamepad alın. Laptopu TV'ye bağlayıp gamepad ile oynayın derim ben.
Zaten PC olduğu için xbox konsol fazla önermiyorum.