Hangisi?

• PS5

• Nintendo Switch

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Telefonumdan da konsol oyunları oynayabileceğin için PS5. Hem çok daha güçlü. Nintendo Switch zaten minik el konsolu, telefon o işi görüyor zaten.
Ama Switch oyumlarını tam performansta telefondan oynayamazsın. Çok sıkıntı çıkarıyor.

Normalde hiçbiri derim ama ikisi arasından seçeceksek PS5 derim ama oyun fiyatlarının kabarıklığından elimi süreceğimi zannetmiyorum. PS5'i aldıktan sonra alacağım oyunlar da 2000-3000 TL civarında olduğundan PS5 almamın gram anlamı olmaz.
Xboxcı misiniz yoksa PC mi? Tam çözemedim.

PS5 ancak oyunlar pahalı. Nintendo Switch'de de pahalı. Ancak Nintendo Switch oyunlarını PC'de emülatörlerle oynayabilirsiniz. Ama şu an PS5 oyunlarını oynayamazsınız. PS4 oyunları bile bu günümüze kadar çalışmıyor PC'de.

Şu anki durumunuzla birisini alacaksınız. Hangisini tercih edersiniz? Eğer bunlardan birine veya ikisine sahipseniz sanki yokmuş gibi düşünün.
Grafik benim için çok önemli olduğundan PS5 derim hocam. Ancak bir aya kalmaz satar büyük ihtimalle Pc alsatına dönmüş olurdum yine😃.

@Simon ne kadar 200 TL mi? Bir de oyunlar ne? Mario? :D
Özel Oyunlar 1000-2000 arası değişiyor. PS5 özel oyunları 2000-3000 TL arası değişiyor. Mario dışında Zelda, Metroid, Kirby, Pokémon gibi popüler oyun serilerini barındırıyor. Hatta Hogwarts Legacy şu an 800 TL falan.