Aktif olarak çalışmalar hâlâ devam ediyor. Geliştiriciler GTA 6'ya yetişmeye çalıştıklarını vurguladılar. (Geliştiricilerin kimler olduğunu buraya yazmıyorum, sorun çıkabilir; zaten gizli saklı da değiller, araştırıp bulabilirsiniz.)
Aktif olarak çalışmalar hâlâ devam ediyor. Geliştiriciler GTA 6'ya yetişmeye çalıştıklarını vurguladılar. (geliştiricilerin kimler olduğunu buraya yazmıyorum, sorun çıkabilir; zaten gizli saklı da değiller, araştırıp bulabilirsiniz.)
Her şey KYTY PS5 emülatörünün yayınlanmasıyla başladı. KYTY PS5 yapımcısı, büyük oranda yapay zekadan yardım alarak geliştirdiği projeyi açık kaynak kodlu bir şekilde diğer modcular ve yapımcılarla paylaştı. Herkes kendi yamasını dahi yapmaya başladı. Bazı kullanıcılar ise çıtayı biraz da yukarı çıkartarak PS5'i resmen tamamen kırmayı başardılar diyebilirim. Saat geçtikçe yapay zeka yardımıyla iyice stabilize oluyor ve hata çıksa bile anında düzeltip optimize edebiliyorlar. Şu anda başka bir kullanıcı Sony oyun lisans etkinleştirme sistemini kırmaya çalışıyor. Eğer bu lisans kırılırsa artık Sony sunucularına bağlanıp bedavadan oyun oynama imkanı demek; online dahil durum bayağı bir ciddi aslında Sony tarafında.