PS5'te ne oynuyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahmutxd005
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 309
  • Etiketler Etiketler
    ps5
Hiçbir şey PS Plus olmayınca oynanacak bir şey kalmıyor.

Hikayeli oyunları PS Plus almadigimda oynayacağım bir kakaç oyun satın aldım RDR2 falan mesela.

Ama şu sıralar FIFA gibi kafa dağıtmalık bir şey lazım. Millet Fortnite falan oynuyor ama benlik değil.

Battlefield 2042 yerine Battlefield 1 veya Battlefield V almanızı tavsiye ederim. Bahsettiğim oyunların üçüne de sahip olan biri olarak Battlefield 2042'yi pek sevdiğim söylenemez.

Hikayeli oyunları PS Plus almadigimda oynayacağım bir kakaç oyun satın aldım RDR2 falan mesela.

Ama şu sıralar FIFA gibi kafa dağıtmalık bir şey lazım. Millet Fortnite falan oynuyor ama benlik değil.

Eski tadı kalmadı çok pahalı oyunlar PC'de bizi kurtaran crackciler var o + zaten.

Eski tadı kalmadı çok pahalı oyunlar PC'de bizi kurtaran crackciler var o + zaten.

Kral PC de 5 yıldır falan korsan kullanmiyorum. Her turlu crack sitesi illegal siteyi bilirim ama prensip olarak kullanmıyorum. O yüzden sorun yok.

Zaten dediğim gibi 2 haftada 20 saat anca oyun oynayabildim ortalama oyun sureleri 50 saat, benim için aylik 1 oyun yeter de artar...

Fifa yakinda ps plusa eklenir diye düşünüyorum zaten oynamak içinde ps plus alacaz gereksiz masrafa gerek yok. Fc 26 çiksin o zaman 0 dan alirim şimdi almanın mantığı yok.

Bu aralar çok açmıyorum maalesef. Fakat yıllardır indirime girmesini beklediğim Gran Turismo 7 %50 indirimle 1.000₺'ya düşmüş, onu alınca yine eskisi gibi PS5'te akmaya devam edeceğim.

The Last of Us Part 1 ve 2, Tekken 8, inFamous: Second Son ve first light, God of War: Ragnarok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…