PS5'te ne oynuyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahmutxd005
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 189
  • Etiketler Etiketler
    ps5

mahmutxd005

Çalışkan
Hikayeli oyun harici oyun öneriniz var mı? İş sonrası kafa dagıtmalik oyun arıyorum.

Normalde UFL oynuyordum ama bu oyunda kadro dizmek imkansiz halde. Para yatırmamizi istiyor ve lisans olayları yok.

Battlefield 2042 veya CoD oyunu alsam mı diye düşünüyorum. Gamepad ile oynanir mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sattim gecen gun dunya varmis :) PS5 keyif isi tabii ki ama cok kisitliyor insani.
Katılıyorum ben ps 3 den beri düzenli alıyorum konsollarını ama. Ps 5 çıktığından beri oyun bile getirmediler konsola neredeyse. Ps 4 de nispeten bu durum daha iyiydi. Konsol eskidi piyasa da oyun yok.

BF 2042 denemedim ama CoD Black Ops 6 gamepad ile akıyor. Gran Turismo falan da bakabilirsiniz.

Arkadaşlar PC ile uğraşmaya gücüm yok.. Hepiniz haklısınız ps mükemmel bir konsol dönemi yaşamıyor ama PC ye göre kat ve kat daha stabil hızlı.. Yattigim yerden tv den oyun oynamak güzel şey..

Zaten işten pek oyuna vakit kalmiyor. 2 hafta önce aldim ps5i 2 haftadir god of war ragnarok oynuyorum ve totalde 18 saat oynamışım..

Arkadaşlar PC ile uğraşmaya gücüm yok.. Hepiniz haklısınız ps mükemmel bir konsol dönemi yaşamıyor ama PC ye göre kat ve kat daha stabil hızlı.. Yattigim yerden tv den oyun oynamak güzel şey..

Zaten işten pek oyuna vakit kalmiyor. 2 hafta önce aldim ps5i 2 haftadir god of war ragnarok oynuyorum ve totalde 18 saat oynamışım..
Tabi kişisel bı durum dediğim gibi PS 3 ten beri çıkardıkları her seriyi kullandım. Kalite olarak pc nin yanından geçmez. Bide insanların konsol almalarında ki en büyük koz ellerindeki oyunlar. Konsol çıkalı kaç yıl olmuş konsola adam gibi oyun bile gelmedi. PS 4 çok iyiydi dönem olarak. İşin zirvesi de bana göre PS 3 dönemiydi.

Çoğunlukla UFC ve Just Dance oynuyorum. EA ve Ubisoft sağ olsun bu oyunları bilgisayara getirmediği için mecbur konsoldan oynamak zorunda kalıyorum.

Tabii kişisel bir durum dediğim gibi PS 3'ten beri çıkardıkları her seriyi kullandım. Kalite olarak PC'nin yanından geçmez. Bir de insanların konsol almalarında ki en büyük koz ellerindeki oyunlar. Konsol çıkalı kaç yıl olmuş konsola adam gibi oyun bile gelmedi. PS 4 çok iyiydi dönem olarak. İşin zirvesi de bana göre PS 3 döne miydi?

Ben PC başına geçince oyun oynayamıyorum. Twittera giriyorum, Techolay vs derken oyun oynamadan gün geçiyor...

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt