PS6 2026'da çıkabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 350
  • Etiketler Etiketler
    2026

Thanos

Üstün
Seneye, 2026’nın eylül ayında, en geç 2026 sonuna kadar hem sistem hem de konsol almak istiyorum. Ama konsollar, bildiğiniz gibi, bilgisayarlar gibi bir sene ya da iki senede bir yenilenmiyor. Ara modelleri saymazsak, bir konsol yedi senede bir çıkıyor.

Bu yüzden seneye PS5 Pro alırsam, aldıktan bir yıl sonra daha garantisi bile bitmemişken PS6 gelirse, açıkçası çok üzülürüm. Sizce PS6’nın 2026’da çıkma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır en son 2027 denildi yetişmez .Bir hafta sonra kısmetse Ps5 Slim alacağım iple çekiyorum. Niye üzülüyorsun sonuçta Gta 6 yı oynatacak takılma bunlara

Son düzenleme:
Daha PS5 yeni aldık, bismillah. Ama 2026'da üretime başlanıp, 2027'de çıkar diyorlar.

Hayır en son 2027 denildi yetişmez .Bir hafta sonra kısmetse Ps5 Slim alacağım iple çekiyorum.
2027 başı bile olsa yine beklerim ama 2027 sonuna kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorum.

Sızıntılara göre 2027 başı veya ortasında çıkacak.
2027 sonunu gördüm de, 2027 başında çıkacağına dair hiç sızıntı görmedim. Kaynak varsa atar mısınız? Sony genelde yıl sonunda çıkarıyor, yıl başında çıkaracağını zannetmiyorum.

2027-2028 gibi çıkar bence. 7-8 senede bir çıkıyor Playstationlar.

Alıp, çıkmasına yakın satarsın. PS6'ya geçersin. Ne şiş yansın ne kebap. 2027 sonunda çıkar.

Çıkmaz, en erken 2027 ama 2028 olacağını düşünüyorum. Bende yakın zamanda konsol almayı düşünüyorum. Ancak sanırım Xbox Series X alacağım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…