Seneye, 2026’nın eylül ayında, en geç 2026 sonuna kadar hem sistem hem de konsol almak istiyorum. Ama konsollar, bildiğiniz gibi, bilgisayarlar gibi bir sene ya da iki senede bir yenilenmiyor. Ara modelleri saymazsak, bir konsol yedi senede bir çıkıyor.
Bu yüzden seneye PS5 Pro alırsam, aldıktan bir yıl sonra daha garantisi bile bitmemişken PS6 gelirse, açıkçası çok üzülürüm. Sizce PS6’nın 2026’da çıkma ihtimali var mı?
Hayır en son 2027 denildi yetişmez .Bir hafta sonra kısmetse Ps5 Slim alacağım iple çekiyorum. Niye üzülüyorsun sonuçta Gta 6 yı oynatacak takılma bunlara
2027 sonunu gördüm de, 2027 başında çıkacağına dair hiç sızıntı görmedim. Kaynak varsa atar mısınız? Sony genelde yıl sonunda çıkarıyor, yıl başında çıkaracağını zannetmiyorum.
2027 başı bile olsa yine beklerim ama 2027 sonuna kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorum.
2027 sonunu gördüm de, 2027 başında çıkacağına dair hiç sızıntı görmedim. Kaynak varsa atar mısınız? Sony genelde yıl sonunda çıkarıyor, yıl başında çıkaracağını zannetmiyorum.
Seneye, 2026'nın eylül ayında, en geç 2026 sonuna kadar hem sistem hem de konsol almak istiyorum. Ama konsollar, bildiğiniz gibi, bilgisayarlar gibi bir sene ya da iki senede bir yenilenmiyor. Ara modelleri saymazsak, bir konsol yedi senede bir çıkıyor.
Bu yüzden seneye PS5 Pro alırsam, aldıktan bir yıl sonra daha garantisi bile bitmemişken PS6 gelirse, açıkçası çok üzülürüm. Sizce PS6'nın 2026'da çıkma ihtimali var mı?