Bu hep böyle olacak. Grafiksel anlamda takıntılı isen PC şart. Anladığım kadarıyla çok oyun oynamadığın için PS daha cazip gelmiş ama zannımca bilgisayar daha iyi. R6 gibi oyunları akşam oynarsın mesela, 1-2 saat yeterli tatmini veriyor.

Tabii PS zevki başka, parti kurma olayı, daha az hileci vesaire, iki uçlu bir kılıç gibi.

PC her türlü mükemmel zaten. Konsolu tokatlar ama 4K kocaman TV de PS5 zevkini alamam, FIFA'da ki deneyim konsolda daha iyi vs...

PS daha performans odaklı olsa düşünmeden PS dünyasına dalarım. Ya da Steam yeni konsol çıkarsa direk Steam'in konsolunu alirim ama şu an tek yol PS gibi duruyor. O yüzden biraz düşündürücü...

PC her türlü mükemmel zaten. Konsolu tokatlar ama 4K kocaman TV de PS5 zevkini alamam, FIFA'da ki deneyim konsolda daha iyi vs...

PS daha performans odaklı olsa düşünmeden PS dünyasına dalarım. Ya da Steam yeni konsol çıkarsa direk Steam'in konsolunu alirim ama şu an tek yol PS gibi duruyor. O yüzden biraz düşündürücü...
Çok fazla oyun oynamıyorsan konsolda kal. Ben 2 sene RDR2'yi PS4 ile oynadım, henüz ölmedim. Eğer bir arkadaş grubun olursa PC oyunları daha çok ilgini çekiyor. Launcherları da bir kere kurduğunda sorun çözülüyor aslında. RDR2'yi modlayana kadar kafayı yedim ama çözdüğümde çok zevkli hâle geldi.

Arkadaşlar konsol kullanımı çok rahat geldi. İşten geldim tak diye açıp direk oyuna dalıyorum büyük TV de kafam rahat. Zaten ana oyunum FIFA ayda 1 2 hikayeli oyuna bakarım anca çok oyuna vaktim yok.

Ama PC alırsam 50k net kasa,
Üstüne monitor vs derken çok masraf olacak.

Bir de PC de oyun oynayamıyorum, PC başına geçince internette dolanıp duruyorum. Oyun hevesim gelmiyor, 1000 tane Launcher ile uğraş dur. O yüzden konsolda mutluyum ama performans olarak daha iyi olması şart... RDR2 de 30 FPS nedir?

Ben karasız kaldım seninle aynı durumdayım PS kütüpahnem olmadığından o düşündürüyor.

PlayStation çıkan oyunların optimize bir şekilde çıkması ve sağladığı rahatlık PC'ye göre çok daha iyi. PC tarafına gelecek olursak PC bana daha özgür geliyor. Oyun modlama gibi birçok sağladığı avantajlar var.

Exclusive oyunları direkt ilk çıktığı gibi oynamam gerekiyor diyorsan PS5'te kal derim ama 1 sene sonra bu oyunlar PC'ye geldiği için ve çok daha özgürlükçü hissettirdiği için tüm oyun ayarlarını değiştirebileceğin gerçeğiyle birlikte kesinlikle PC bana daha mantıklı geliyor.

Eğer TV karşısında oyun oynamak senin için çok çok fazla albenisi yoksa direkt düşünmeden PC'ye geçmelisin.

Ben karasız kaldım seninle aynı durumdayım PS kütüpahnem olmadığından o düşündürüyor.
Abi ps da mutluyum genel olarak deneyimim çok güzel PC de mutlu değilim.. Ama performans olarak PC mükemmel.

Exclusive oyunları direkt ilk çıktığı gibi oynamam gerekiyor diyorsan PS5'te kal derim ama 1 sene sonra bu oyunlar PC'ye geldiği için ve çok daha özgürlükçü hissettirdiği için tüm oyun ayarlarını değiştirebileceğin gerçeğiyle birlikte kesinlikle PC bana daha mantıklı geliyor.

Eğer TV karşısında oyun oynamak senin için çok çok fazla albenisi yoksa direkt düşünmeden PC'ye geçmelisin.
TV olmazsa monitor falan devreye girer masrafim çok olur. Zaten kasa fiyatları çok ütopik halde.. Ama konsol 20k yetiyor.

Abi ps da mutluyum genel olarak deneyimim çok güzel PC de mutlu değilim.. Ama performans olarak PC mükemmel.

TV olmazsa monitor falan devreye girer masrafim çok olur. Zaten kasa fiyatları çok ütopik halde.. Ama konsol 20k yetiyor.
Hocam PS'de mutluysan gerek yok geçmene falan. Nasıl zevk alıyorsan öyle devam et. İnsanların zevklerine göre kendi zevklerini değiştirme.