wolfgangmami

Uzman
Merhaba, daha önceleri İBB'nin psikologlarına gidiyordum ama pek fayda bulamadım. Son zamanlarda psikiyatrlara gidiyordum ama bugün doktor bana dinamik psikoterapi almamı söyledi. Bunun için İstanbul'da özel bir doktor veya hastane önerisi lazım. Teşekkürler.

Merhaba, daha önceleri İBB'nin psikologlarına gidiyordum ama pek fayda bulamadım. Son zamanlarda psikiyatrlara gidiyordum ama bugün doktor bana dinamik psikoterapi almamı söyledi. Bunun için İstanbul'da özel bir doktor veya hastane önerisi lazım. Teşekkürler.

İstanbul'un neresinde yaşıyorsun bilmiyorum ama Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bayağı iyidir. Babam için Bakırköy'e gitmiştik, gayet memnundu. Bir şansını dene istersen. En azından özele o kadar fazla para vermeden önce bir dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'un neresinde yaşıyorsun bilmiyorum ama Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ve erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi bayağı iyidir. Babam için Bakırköy'e gitmiştik. Gayet memnundu. Bir şansını dene istersen. En azından özele o kadar fazla para vermeden önce bir dene.

Yakınım da Başakşehir Çam Sakura'da doktor, devletin fazla imkanları olmadığını söyledi. Düzenli ve sorunsuz şekilde destek alabilirsem denerim.

Son düzenleyen: Moderatör: