Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, yarın psikolog randevum var ve biraz tedirginim. Diyelim ki ben psikoloğa sorunumu anlattım, ''buraya bunun için mi geldin?'' deyip küçümseme ihtimali var mı? Sonuçta parayı ben veriyorum, saçma olsa da dinlemesi lazım.

Psikolog erkek bu arada.

Psikolog kaç kişinin sorunu ile uğraşıyordur, emin ol daha basitleri de vardır.

İşinin gereği böyle bir şey diyemez, zaten genelde psikologlar karşıdaki kişinin durumunu anlarlar her zaman dert dinledikleri için. Yani senin böyle bir sorun yaşamanı asla küçümsemez veya garipsemez.

Ama belki derdini hafiflettirmek için bu da dert mi ya diyebilir belki, hiç psikoloğa gitmedim tahmin yürüttüm hocam :D

Kadın ve erkek psikolog arasında bence fark olabilir ya, kadın psikologlar daha iyi bu konuda bence.

Bugün randevuyu hallettim, gayet güler yüzlü ve enerjik bir adamdı. Öyle soğuk, işinden bıkmış biri değildi güzel geçti ilk seans bakalım ileride ne olacak.

Bugün randevuyu hallettim, gayet güler yüzlü ve enerjik bir adamdı. Öyle soğuk, işinden bıkmış biri değildi güzel geçti ilk seans bakalım ileride ne olacak.

Psikolojiden anlarım. Bana da anlatabilirsiniz. Tok açın halinden anlamaz. Deli delinin halinden anlar. Şaka bir yana 8 yıldır bu rahsatsızlık ile savaşıyorum. Eğer derdiniz özel değilse paylaşbilir misiniz?

Dediğim gibi anlarım bu olaylardan. Bu konuda da ciddiyim. Aman boş ver, kafaya takma diyenlerden değilim. Çünkü bizi anlamazlar.