Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Demorlius

Üstün
Yer
Türkiye
Merhaba, umarım gününüz güzel geçiyordur. Psikoloji ile ilgili bir kategori olmadığını fark ettim. Ben şahsen psikoloji ile çok ilgiliyim. Açılırsa insanların sorunlarına daha iyi yardımcı olabiliriz. Yasal olacak düzeyde ki konular onaylanır ise bir sorun çıkmaz bence. Alternatif Hayat kısmında olabilir.

Hatta kategori simgesini bile hazırladım:

ps.webp

*Psikolojinin sembolüdür.
Rozet olarak da Sigmund Freud'un olduğu bir rozet düşündüm.

sf.webp

Şimdiden oylarınız için teşekkürler. 😊

Artı 17 Eksi
Konu disi konular One cikmiyor. Dediginiz gibi iyi olabilir.

Onun da çözümü var, sağ üst köşeden açtığınız konuyu öne çıkartabiliyorsunuz. Konu ne kadar eski olursa olsun, en üstte oluyor onu yaptığınızda ve bunu gün içerisinde birçok kez yapabiliyorsunuz. Hatta her gün en önlerde yer almasını sağlayabilirsiniz konunuzun.

Ekran görüntüsü 2025-07-29 143752.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, umarım gününüz güzel geçiyordur. Psikoloji ile ilgili bir kategori olmadığını fark ettim. Ben şahsen psikoloji ile çok ilgiliyim. Açılırsa insanların sorunlarına daha iyi yardımcı olabiliriz. Yasal olacak düzeyde ki konular onaylanır ise bir sorun çıkmaz bence. Alternatif Hayat kısmında olabilir.

Hatta kategori simgesini bile hazırladım:

Eki Görüntüle 168118

*Psikolojinin sembolüdür.
Rozet olarak da Sigmund Freud'un olduğu bir rozet düşündüm.

Eki Görüntüle 168119

Şimdiden oylarınız için teşekkürler. 😊
Yani öneri oldukça mantıklı. Üstelik arkadaşın simgeleri bile hazır. Kabul edilmezse olan rozete ve simgelere olacak. Ben çok beğendim.