Thanos
Üstün
YL işi dert değil hocam, sen terapi yapmak istiyorsan YL lisansın şart.Yapay zekanın bu kadar geliştiği çağda yüksek lisansı dert etmezdim şahsen.
YL işi dert değil hocam, sen terapi yapmak istiyorsan YL lisansın şart.Yapay zekanın bu kadar geliştiği çağda yüksek lisansı dert etmezdim şahsen.
Bence okunur. Fakat İngilizce okumani oneririm. Bir de Erasmus yaparsan harika olur.
Biraz rahatıma düşkün bir profilim, kendi şehrimde kazanma ihtimalim düşük gibi görünüyor başka şehirde psikoloji okuyabilirim ama bilemiyorum.Bence okunur. Fakat İngilizce okumani oneririm. Bir de Erasmus yaparsan harika olur.
O zaman dediklerimi unut. Konfor alanindan cikamiyorsun sanirim. Bu yuzden tavsiyem kendi ilinden bir yerde okuman. Farkli sehrin masrafi oluyor biraz. Bol sans.Biraz rahatıma düşkün bir profilim, kendi şehrimde kazanma ihtimalim düşük gibi görünüyor başka şehirde psikoloji okuyabilirim ama bilemiyorum.
O zaman dediklerimi unut. Konfor alanindan cikamiyorsun sanirim. Bu yuzden tavsiyem kendi ilinden bir yerde okuman. Farkli sehrin masrafi oluyor biraz. Bol sans.
Hiç şehir dışına çıkmadım, yani daha doğrusu bir yerde uzun süre kalmadım. Konfor alanımdan mı çıkmak istemiyorum, korkum mu var bilemiyorum. Masraf konusuda ayrı bir sıkıntı.O zaman dediklerimi unut. Konfor alanindan cikamiyorsun sanirim. Bu yuzden tavsiyem kendi ilinden bir yerde okuman. Farkli sehrin masrafi oluyor biraz. Bol sans.
Bende öyle düşünüyorum.Kesinlikle okunur. Hem çok zevkli bir bölüm özellikle ilgi alanınızsa.
Psikoloji okuyorsanız bölüm hakkında bilgi verebilir misiniz, bölümde matematik ağır mı?Kesinlikle okunur. Hem çok zevkli bir bölüm özellikle ilgi alanınızsa.
Psikolojik Danışmanlık benim daha çok alanım. Ama psikoloji bitiren arkadaşlarımın hiçbiri matematikten dert yanmadı. Bildiğiniz matematik gibi değil daha çok analiz ve mantık üzerine. İstatistik mesela çok zorlamaz kimseyi. SPSS üzerine eğitim alabilirsin ki bunu asla zorlar mı diye düşünmemelisin ileride işine çok çok çok yarayacak bir eğitim olur. Özellikle yüksek lisans yapacaksan ve nicel bir çalışma düşünürsen kaçınılmaz olarak SPSS öğrenmelisin. Ki çok zor değil o muazzam matematiksel işlemleri senin yerine program yapıyor.Bende öyle düşünüyorum.
Psikoloji okuyorsanız bölüm hakkında bilgi verebilir misiniz, bölümde matematik ağır mı?
Sınav sonuçlarına göre nereyi okuyacağım belli olur, edebiyata da ilgim var. Belki duruma göre mezuna kalabilirim.Psikolojik Danışmanlık benim daha çok alanım. Ama psikoloji bitiren arkadaşlarımın hiçbiri matematikten dert yanmadı. Bildiğiniz matematik gibi değil daha çok analiz ve mantık üzerine. İstatistik mesela çok zorlamaz kimseyi. SPSS üzerine eğitim alabilirsin ki bunu asla zorlar mı diye düşünmemelisin ileride işine çok çok çok yarayacak bir eğitim olur. Özellikle yüksek lisans yapacaksan ve nicel bir çalışma düşünürsen kaçınılmaz olarak SPSS öğrenmelisin. Ki çok zor değil o muazzam matematiksel işlemleri senin yerine program yapıyor.