Detaylar
Kim cevapladı?İşini severek ilgiyle yapacaksan her bölümü okursun. Okuyayım yeter kafasındaysan gitmesen de olur.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yani okunabilir. Ağzın laf yapıyorsa sosyal medya kasıp seans başı iyi para kazanırsın müşteriyi tutturursan. Yoksa bir psikiyatristin kliniğinde ön görüşmelerle geçirirsin kariyerini. En kötü senaryo ise işsizlik. Kendini geliştirmene bağlı. Daha garanti yol istiyorsan ortaöğretim kpss ile memurluk deneyebilirsin.
- Makaleler
- 23
Eger geometri konusunda iyiysen evet, okunur. Geometri bilgisi sart.
Thanos
Üstün
Geometri ne alaka hocam, psikolojide geometri yoğun mu?Eger geometri konusunda iyiysen evet, okunur. Geometri bilgisi sart.
KPSS daha kolay bir yol farkındayım ama sanırım kendime lise mezunu olarak anılmasını yediremiyorum.
- Makaleler
- 23
Evet, psikoloji okuyan arkadasimdan bolum tavsiyesi istemistim. O da geometri konusunda iyiysen halledersin demisti.Geometri ne alaka hocam, psikolojide geometri yoğun mu?
Thanos
Üstün
Benim arkadaşım okuyordu aslında ama geometri yok diyordu, fakülteden fakülteye değişiyor olabilir mi?Evet, psikoloji okuyan arkadasimdan bolum tavsiyesi istemistim. O da geometri konusunda iyiysen halledersin demisti.
O dediğin için YL lazım sanırım.Ağzın laf yapıyorsa sosyal medya kasıp seans başı iyi para kazanırsın müşteriyi tutturursan. Yoksa bir psikiyatristin kliniğinde ön görüşmelerle geçirirsin kariyerini.
- Makaleler
- 23
Muhtemelen degisiyordur.Benim arkadaşım okuyordu aslında ama geometri yok diyordu, fakülteden fakülteye değişiyor olabilir mi?
Thanos
Üstün
Sizce psikoloji okunur mu?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
KPSS daha kolay bir yol farkındayım ama sanırım kendime lise mezunu olarak anılmasını yediremiyorum.
Dünyanın gidişat ortada. İstekler ve ihtiyaçlar arasında seçim yapmak lazım. Bazı üniversiteler memurken okumana izin verebiliyor diye biliyorum. Detaylıca araştırılıp kesinleştirince ikisi yapılabilir.
Geometri ne alaka hocam, psikolojide geometri yoğun mu?
Analitik düşünmeyi kast ediyordue yüksek ihtimal.
Yapay zekanın bu kadar geliştiği çağda yüksek lisansı dert etmezdim şahsen.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet