Miles Upshur 29
Üstün
Dostlar, psikoloji okumayı düşünüyorum; lakin yüksek lisans durumları yüzünden okumaya pek çekingenim ve ortalama bir üniversitede okuyacağım. Sizce okunur mu?
Geometri ne alaka hocam, psikolojide geometri yoğun mu?Eger geometri konusunda iyiysen evet, okunur. Geometri bilgisi sart.
KPSS daha kolay bir yol farkındayım ama sanırım kendime lise mezunu olarak anılmasını yediremiyorum.
Evet, psikoloji okuyan arkadasimdan bolum tavsiyesi istemistim. O da geometri konusunda iyiysen halledersin demisti.Geometri ne alaka hocam, psikolojide geometri yoğun mu?
Benim arkadaşım okuyordu aslında ama geometri yok diyordu, fakülteden fakülteye değişiyor olabilir mi?Evet, psikoloji okuyan arkadasimdan bolum tavsiyesi istemistim. O da geometri konusunda iyiysen halledersin demisti.
O dediğin için YL lazım sanırım.Ağzın laf yapıyorsa sosyal medya kasıp seans başı iyi para kazanırsın müşteriyi tutturursan. Yoksa bir psikiyatristin kliniğinde ön görüşmelerle geçirirsin kariyerini.
Muhtemelen degisiyordur.Benim arkadaşım okuyordu aslında ama geometri yok diyordu, fakülteden fakülteye değişiyor olabilir mi?
Sizce psikoloji okunur mu?
KPSS daha kolay bir yol farkındayım ama sanırım kendime lise mezunu olarak anılmasını yediremiyorum.
Geometri ne alaka hocam, psikolojide geometri yoğun mu?