Psikolojik olarak iyi miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Della.dd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    iyi
Bize daha cok bilgi vermelisin. Arkadas cevren nasil, nerede yasiyorsun, hayatinda neler yasadin vs.

"Ben neden boyle oldum, ne zamandan beri boyleyim?" diye bi sor kendine.
Hocam arkadaş çevrem 3 arkadaşım var. Onlar da en yakın arkadaşım gibi bir şey. Aralarından biri benim gibi hareketler yapıyor ama psikolojik olarak sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Bu k4rtel dediğim videoları 2 3 yıldır falan izliyorum. Bu davranışlarım da 5 6 aydır falan sürrüyor sanırım. Secita diye ilaç kullanıyorum, Concerta da kullanıyordum ama bıraktım.

Oldum ama infaz videoları izlemedim.
Öleyim mi şimdi hocam infaz videoları izledim diye

Beslenmeniz nasil? Vitamin, protein, karbonhidrat aliyor musunuz?

1nt1har edeceğimi zaten sanmam.
Anne-babanız ayrı mı? Sanırım sağlam bir dayak eksikliğiyle büyümüşsünüz. Ama dert etmeyin. İnsanları rahatsız etmeye devam ederseniz bir gün à la carte bir dayak yersiniz.
Size de merhaba hocam.

Beslenmeniz nasil? Vitamin, protein, karbonhidrat aliyor musunuz?
Beslenme düzenim full dışarıdan. Evde yediğim gün çok nadir görülüyor ve bir beslenme düzenim de yok. Artık aç olduğumu hissetmiyorum bile zayıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beslenme düzenim full dışarıdan. Evde yediğim gün çok nadir görülüyor ve bir beslenme düzenim de yok. Artık aç olduğumu hissetmiyorum bile zayıfım.
Beslenme duzenim full disaridan dediniz. Sonra beslenme duzenim yok dediniz. Iyi egleniyorsunuz.

Beslenme duzenim full disaridan dediniz. Sonra beslenme duzenim yok dediniz. Iyi egleniyorsunuz.
Beslenme düzenim yok derken full dışarıdan rastgele şeyler yiyorum belirli bir şey yemiyorum. Bu yaptığım mantık hataları da ADHD'den dolayı olabilir kusuruma bakmayın.

Eger konu gercekse, doktora gorunun. Eger trollseniz, komik degil. Bu kadar.

Eger konu gercekse, doktora gorunun. Eger trollseniz, komik degil. Bu kadar.
Bence troll olsaydım bu kadar şeyi planlayıp buraya yazmış olamazdım. İnstagramdan arkadaşlarımdan falan da yardım istedim sizce iyi miyim diye. İsteyen inanabilir dediğim gibi. Doktora görüneceğim de ailem önemser mi bilmiyorum. Ayrıca böyle bir şeyi gece gece yapmaazdım bu uykulu halimde

Saçlarım uzun, 2 yana ayrık böyle. Asimetrik bir yüzüm var. Zaten psikiyatriste zamanında gittim ve şu sıralar başka bir şeyimin olduğunu düşünüyorum. O yüzden buradan sizden öneri falan aldım bunlar ergenlik aşamaları mı yoksa kafadan gidik miyim diye. Arkadaşlar cidden konu troll değil ve niye size troll olduğunu düşündürdü? Mantık hataları yapmam ADHD'mden dolayı ve uykulu olduğumdan dolayı olabilir.

Mümkün olduğu kadar insan arasına karışma ve psikiyatriste git. Kafadan hasta olabilirsin.
Sizin de profil fotoğrafınızı çok sevdim hocam technopatta kullandığım profil fotoğrafı

@Della.dd

Hayatin tamamen senin elinde, bende zor zamanlardan gectim. Fakat bunlari bir sekilde atlattim. En onemli unsurda zaman oldu. Bu sorunlari cozen sey %90 zaman oldu.

Beslenmene dikkat et, ne yersen osun. Spora basla. Her gun hareket etmeye calis terlemeye calis. Vucut yap, disarlarda cik gez yepyeni arkadasliklar kur. Cevreni kaliteli insanlarla doldur. Uzum uzume baka baka kararir. Ben bu zamana kadar ne hataya dustuysem, arkadas cevrem yuzunden dustum. O yuzden arkadaslarini duzgun sec.

Uygunsuz icerikli videolar izleme konusuna gelirsek, inan bana sana hicbir faydasi yok. Unutma ki, suclu sen degilsin. Suclu ailen. Ailen seni dogru yetistirememis. Fakat sen kendini dogru yetistirebilirsin.

Aklinda bir meslek var mi ileriye yonelik? Lise mi okuyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrica uyku duzenine dikkat et. 14 yasindasin. En az 8 saat uyumaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…