Çok doğal şeyler aslında bakarsan. Millete rahatsızlık vermek ve birkaç şey hariç çoğunu ben de yaşadım. Hayır, psikolojim sorunum yok ve bazen overthink zamanları hala düşünmeye devam ediyorum. Hayatında başarmak istediğin şeylerin peşinden koş o düşünceler seni bırakacak. Ne zaman yalnız kaldığında veya boş olduğunda tekrar sana geri gelecekler bir süre ama zamanla geçecekler.

Bunlar çok çocukça sorunlar olduğu için hepimiz zamanında öyleydik ve hayatın zorluklarını görüp sillesini yiyince olgunlaşır düzelirsin spor yap ders çalış kitap oku her şey geçecek merak etme.

Psikolojik rahatsızlığı olanlar genelde davranışlarının sonuçlarını düşünmezler ya da farkında olmazlar. Siz yaptıklarınızın ve verdiğiniz rahatsızlığın gayet farkındasınız. Şımarıklıktan ve dikkat çekme çabasından başka bir şey değil. Bunu ergenliğe bağlamak da bir tür kaçış mekanizmasından başka bir şey değil. Duvarlar, temeline koyulan sağlam tuğlalar üzerinde yükselir. Yaşınız itibariyle temelinize koyduğunuz tuğlalara dikkat edin derim. Yinede psikolojik destek alabilirsiniz.

Başlıktaki soru hakkında sen ne düşünüyorsun peki; senin ne düşündüğün, bizlerin senin hakkındaki kararını doğrudan etkiliyor.

Gelecekte bu tarz düşüncelere kapıldığında doğrudan psikoloğunla veya anlık, geçici bir çözüm olarak sana kulak verip dinleyecek biriyle konuşman senin için daha sağlıklı olur. Resmî olmasa da bir tanı talebinde bulunmuşsun ancak burada konu açtığında gördüğün tepkiler ve aldığın mesajlar seni başlangıçta olduğundan daha da kötü bir konuma sürükleyecektir. Kendine dikkat et.

Bu sadece ergenlik. 14 yaşlarıma yeni girdiğim zaman bende öyle videolar izliyordum. Ama şimdi düşününce sadece saçma geliyor. Bunları yapmaktan utanıyor muyum? Evet.

Arkadaşlar merhaba. Su an 15 yasindayim. Tum o her şeyden kurtulmus bulunmaktayim. TEKNOFEST takiminda kaptanim ve daha bircok şey. O donemdeki arkadaslarimdan kurtuldum, hobiler ve yeni insanlar edindim.

Hocam arkadaş çevrem 3 arkadaşım var. Onlar da en yakın arkadaşım gibi bir şey. Aralarından biri benim gibi hareketler yapıyor ama psikolojik olarak sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Bu k4rtel dediğim videoları 2 3 yıldır falan izliyorum. Bu davranışlarım da 5 6 aydır falan sürrüyor sanırım. Secita diye ilaç kullanıyorum, concerta da kullanıyordum ama bıraktım.

Öleyim mi şimdi hocam infaz videoları izledim diye.

Aralarindan biri benim gibi dedigim beni bu duruma getirdi az cok, sonra da sen niye boylesin dedi gitti. Daha da yuzune bakmam. Bir obursu de o beni bu duruma getirenin yaninda oldu. 3.su de su an en yakin arkadasim. Beni o kurtardi diyebilirim.