İnternette olan yorumlara baktım bayağı bir şekilde. Ruhsal ve duygusal bozukluğu olanlar, diğer insanlar tarafından dışlanıyor. Bunu dün araştırdım. Ve bu şekilde olduğu için kendime böyle bir soru sordum ve gerçekten de dışlanıyorum. Benle gezmek istemeyen çok kişi var.
Dışarı çıkmak istediğim için davet ettiğim kişiler davetimi reddediyor. Bu da benim canımı sıkıyor. Sizce ne olacak?
Kisisel durumlarindan dolayi, ozellikle onlari baglamayan durumlari bahane edip de seni disliyorlarsa onlar saglikli iliskiler kurabilecegin insanlar degildir zaten. Salla gec irtibatini kes. Daha duzgun insanlarla iletisim kurmayi dene.
İnternette olan yorumlara baktım bayağı bir şekilde. Ruhsal ve duygusal bozukluğu olanlar, diğer insanlar tarafından dışlanıyor. Bunu dün araştırdım. Ve bu şekilde olduğu için kendime böyle bir soru sordum ve gerçekten de dışlanıyorum. Benle gezmek istemeyen çok kişi var.
Dışarı çıkmak istediğim için davet ettiğim kişiler davetimi reddediyor. Bu da benim canımı sıkıyor. Sizce ne olacak?
Bir insanı psikolojik rahatsızlığı nedeniyle dışlayan birisiyle arkadaş olunmaz zaten. Empati kurabilen, karşısındaki insanı anlayabilen ve zaman ayırmaya değecek birisi değildir.
Böyle insanların ne düşündüğünü fazla kafaya takmamak gerekiyor. Sizin yaşadıklarınızı veya verdiğiniz mücadeleyi anlamaya çalışmayan birisinin düşünceleri sizin değerinizi belirlemez. Kafanıza takmayın; çevrenizde sizi olduğunuz gibi kabul eden ve gerçekten değer veren insanlara odaklanın.
İnternette olan yorumlara baktım bayağı bir şekilde. Ruhsal ve duygusal bozukluğu olanlar, diğer insanlar tarafından dışlanıyor. Bunu dün araştırdım. Ve bu şekilde olduğu için kendime böyle bir soru sordum ve gerçekten de dışlanıyorum. Benimle gezmek istemeyen çok kişi var.
Kendinizi tek veya birden çok davranış üzerinden değerlendirmeyin. Zamanla sizi gerçekten anlayan insanlarla karşılaşmanız mümkün sonuçta. Kendinizi şimdi üzerseniz o zamanki tanışacağınız arkadaşlarınız da üzülür, o açıdan düşünün.
İnsanlara her şeyi çok da fazla söylememek lazım bazen. Düşün ki hayatta senin de ön yargılı olduğun pek çok insan ya da durum vardır, aynı şekilde. Sonuçta bunun adı bir ön yargı.