PSP 1004'ün ederi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3774
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    psp
2 bin liraya alınır mı peki?
Alınır hocam. Kalemi, şarj aleti var mı?

Bir de R4 kart veya DSTWO kart var mı? Bu kartlar ile içine oyun atacağız. Oyunları aşırı nadir. Orijinal oyun istersen satarım sana 1 tane.

Alınır hocam. Kalemi, şarj aleti var mı?

Bir de R4 kart veya DSTWO kart var mı? Bu kartlar ile içine oyun atacağız. Oyunları aşırı nadir. Orijinal oyun istersen satarım sana 1 tane.

Hocam şarj aleti kalemi yokmuş. 3 bin TL bence DS'e verilmez en iyisi 3DS için para biriktirmek.

İfadeler: 199
Hocam şarj aleti kalemi yokmuş. 3 bin TL bence DS'e verilmez en iyisi 3DS için para biriktirmek.
O ilanı alma bence.

Peki şöyle bir güzellik yapsan nasıl olur? 2.el kırılmış Switch Lite? Biraz fazla para biriktirmen lazım.

O ilanı alma bence.

Peki şöyle bir güzellik yapsan nasıl olur? 2.el kırılmış Switch Lite? Biraz fazla para biriktirmen lazım.
Ds serisine ilgim var. Switch istemiyorum hocam.

İfadeler: 199
Ds serisine ilgim var. Switch istemiyorum hocam.
Tamamdır hocam. Aslında o bütçede kalemli şarjlı DS bulmak kolay. Sen sahibinden de falan iyice araştır.

Eğer değişik bir deneyim istersen Wii de alabilirsin.

Tamamdır hocam. Aslında o bütçede kalemli şarjlı DS bulmak kolay. Sen sahibinden de falan iyice araştır.

Eğer değişik bir deneyim istersen Wii de alabilirsin.
7500 den ucuza bulamadım.

Hocam 3ds 7 bin tl. Ama o paralara switch var şimdi.
Switch daha mantıklı olur hocam zaten.

PS Vita fiyatlarına bakabilirsin. PSP oyunlarını da açar. PSP oyunlarını da açar. GTA San Andreas falan yüklüyorlar içine. @3774 hocam da bakabilir.

Tabii siz ne isterseniz onu alın.

Hocam PSP vitaya o paralar verilmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…