Alınır hocam. Kalemi, şarj aleti var mı?
Bir de R4 kart veya DSTWO kart var mı? Bu kartlar ile içine oyun atacağız. Oyunları aşırı nadir. Orijinal oyun istersen satarım sana 1 tane.
Bir de R4 kart veya DSTWO kart var mı? Bu kartlar ile içine oyun atacağız. Oyunları aşırı nadir. Orijinal oyun istersen satarım sana 1 tane.![]()
O ilanı alma bence.Hocam şarj aleti kalemi yokmuş. 3 bin TL bence DS'e verilmez en iyisi 3DS için para biriktirmek.
Ds serisine ilgim var. Switch istemiyorum hocam.O ilanı alma bence.
Peki şöyle bir güzellik yapsan nasıl olur? 2.el kırılmış Switch Lite? Biraz fazla para biriktirmen lazım.
Tamamdır hocam. Aslında o bütçede kalemli şarjlı DS bulmak kolay. Sen sahibinden de falan iyice araştır.
7500 den ucuza bulamadım.Tamamdır hocam. Aslında o bütçede kalemli şarjlı DS bulmak kolay. Sen sahibinden de falan iyice araştır.
Eğer değişik bir deneyim istersen Wii de alabilirsin.
3DS mi bakıyorsun DS mi bakıyorsun.
Hocam 3ds 7 bin tl. Ama o paralara switch var şimdi.3DS mi bakıyorsun DS mi bakıyorsun.
Sen en iyisi yeni konu aç beni etiketle.
Switch daha mantıklı olur hocam zaten.Hocam 3ds 7 bin tl. Ama o paralara switch var şimdi.
Switch daha mantıklı olur hocam zaten.
PS Vita fiyatlarına bakabilirsin. PSP oyunlarını da açar. PSP oyunlarını da açar. GTA San Andreas falan yüklüyorlar içine. @3774 hocam da bakabilir.
Tabii siz ne isterseniz onu alın.