ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Vidayla. Asiri basit bir sey. Dikkat edin icerde toz kalmasin ama...
Vidayla. Asiri basit bir sey. Dikkat edin icerde toz kalmasin ama...
O pimleri sokmem gerekmiyorsa ben yapabilirim. Arkadas bana verdi cihazi simdilik belki bir care bulurum diye. Faceplate'i neyle temizlemeliyim peki? Mikrofiber bez olur mu?Vidayla. Asiri basit bir sey. Dikkat edin icerde toz kalmasin ama...
Izlerim. Bakarim beni zorlamayacak bir eylemse yaparim.Faceplate nispeten basit bir işlem ama dikkatli ol video izlemeden sakın deneme.
Temizlenecek bir sey yok. Komple faceplate (ya da ekran plastigi kismi) degismeli. Faceplate'in ekran koruyucu plastigi cizilmis. O degismeli.O pimleri sokmem gerekmiyorsa ben yapabilirim. Arkadas bana verdi cihazi simdilik belki bir care bulurum diye. Faceplate'i neyle temizlemeliyim peki? Mikrofiber bez olur mu?
Anladim. Faceplate'i nasil ve neyle degistirebilirim?Temizlenecek bir sey yok. Komple faceplate (ya da ekran plastigi kismi) degismeli. Faceplate'in ekran koruyucu plastigi cizilmis. O degismeli.
Ekran iceride. Faceplate uzerinde de koruyucu plastik var. İcerideki ekran ayri.
Basit sekilde, tornavidayla vidalari sokun. Elinizle cikarin, yeni faceplate'i takin, geri vidalayin.Anladim. Faceplate'i nasil ve neyle degistirebilirim?
Yeni faceplate'i nereden edinebilirim? Turkiye ici olmasi lazim.Basit sekilde, tornavidayla vidalari sokun. Elinizle cikarin, yeni faceplate'i takin, geri vidalayin.
Hocam orasini ben de bilmiyorum. Hic denk gelmedim Turkiye'de. AliExpress'den alin diyecegim, yurtdisi oluyor haliyle.Yeni faceplate'i nereden edinebilirim? Turkiye ici olmasi lazim.
En iyisi Dolap ve Sahibinden'de hurda PSP 3000 ilanlarindan parcalara bakmak. Tesekkur ederim.Hocam orasini ben de bilmiyorum. Hic denk gelmedim Turkiye'de. AliExpress'den alin diyecegim, yurtdisi oluyor haliyle.