Makaleler
23
Bu PSP tavsiyesiyle ilgili acacagim son konu olacak. Sosyal kullanicilarinin onerilerini dinleyip, sirf ozel renk diye konsola ekstra para harcamayacagim. Ayrica simdiden hem onceki konularda hem de bu konuda destek olan herkese tesekkur ederim. Konumuza gelecek olursak, onumde birkac secenek var. Secenekleri kisaca asagiya yazayim. Ona gore tavsiyede bulunursunuz. Saydigim PSP'lerin kondisyonlari iyi ve full set.
  • PSP Street Black - 2.100 TL.
  • PSP 3004 Gran Turismo Edition - 3.800 TL.
  • PSP 3004 Black - 3.500 TL

Elimde Street model var. Aralarında en zayıf olanı diye biliyorum. Street alma. Ben çok temiz kullanmıştım. Çıktığı yıl almıştım ve hala cillop gibi çalışıyor. Ancak özellikleri cidden kısıtlı. İnternete giremiyordu bu model galiba.

Bu PSP tavsiyesiyle ilgili acacagim son konu olacak. Sosyal kullanicilarinin onerilerini dinleyip, sirf ozel renk diye konsola ekstra para harcamayacagim. Ayrica simdiden hem onceki konularda hem de bu konuda destek olan herkese tesekkur ederim. Konumuza gelecek olursak, onumde birkac secenek var. Secenekleri kisaca asagiya yazayim. Ona gore tavsiyede bulunursunuz. Saydigim PSP'lerin kondisyonlari iyi ve full set.
Street vardı, stereo hoparloru yoktu ayrıca dandik kasası vardı İnterneti bile yoktu. 3004 al derim düz versiyonunu. Gt Edition daha fazla şeyler veriyorsa onu al tabii ki.

Düz 3004 kullanıyorum, Street dandik diye duymuştum. Düz 3004’ü öneririm.

Oynayacak başka arkadaşın, çevrende PSP sahibi birisi yoksa ve mono hoparlör dert değilse bence Street alabilirsin. Ben de zamanında Street modeli 0 alanlardanım, hala da çalışır, aynı oyunu oynamak için neredeyse iki katı para ödemeye bence çok da gerek yok. Açıp internete PSP ile girmezsin herhalde. Aynı fiyat olsalar tabii ki 3004.