Sizce bu konsolun oyunlarinin koleksiyonu yapilir mi? Yapilirsa kutulu, kitapcikli oyunlarin koleksiyonunu yapmak mi daha mantikli yoksa sadece UMD diskleri ucuza toplamak mi? Tavsiyelere acigim her zaman.

Kutulu toplaman daha iyi, hem daha çekici hem de daha fazla para ediyor. Tek artı yanı bu da değil daha iyi saklarsın çizilme durumu yaşamazsın. Koleksiyonu yapılır.

Bu daha çok sana kalmış bir şey. Ama şahsen UMD disklerini biriktirmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

(yanlış anlamışım konuyu sadece kitapçık koleksiyonu yapacaksınız sandım kutu almak daha iyi olur.)

Kutulu toplaman daha iyi, hem daha çekici hem de daha fazla para ediyor. Tek artı yanı bu da değil daha iyi saklarsın çizilme durumu yaşamazsın. Koleksiyonu yapılır.
Bu daha çok sana kalmış bir şey. Ama şahsen UMD disklerini biriktirmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

(yanlış anlamışım konuyu sadece kitapçık koleksiyonu yapacaksınız sandım kutu almak daha iyi olur.)
Istedigim oyunun UMD versiyonu 1.700 TL'yken, kutulu kitapcikli hali 4.500. Bayagi fark var bakinca aslinda.

Koleksiyon diye saklayacaksan kutu bile yeter açıkçası. Benim de koleksiyon köşem var fakat gidip de bir kez fişe takıp kullanmam kıyamıyorum. PSP için ise sana kalmış bir şey.