Makaleler
23
Almak istedigim kutulu bir PSP oyunu var. Birisi Istanbul'dan gonderiyor. Digeri Afyon'dan. Istanbul'dan gonderen saticinin sattigi oyunun CD'si, kitapcigi ve kutusu var. Fiyati 2.300 TL. Afyon'dan gonderenin elinde sadece CD var. Fiyati 1.500 TL. Istanbul'daki daha hizli gelecek. Kitapcigi (biraz yipranmis) ve kutusu bulunuyor. Obur yandan Afyon'dan gonderen satici sadece CD'yi satiyor ve elime daha gec ulasacak. Fakat daha ucuz. Sizce ne yapmaliyim?

Dostum senin PSP konularını uzun zamandır takip ediyorum. Kendi imkanlarınla kolekisyon yapmaya çalışıyorsun ama yanlış ülkedesin. ben de TR'de yaşıyorum ama Almanya ve Viyana arasında bağlantılarım var. PS1 kutulup alıp sattım, bana maliyeti 45€ oldu. PS1 oyunları bile en babası 20-40 Euro onlar da Resident Evil vs.

PSP koleksiyonu yapacaksan alabileceğin en temiz makineyi kutusuyla beraber al, makineyi kırıp öyle oyna. Çin'den vergisiyle kasasının farklı renklerini al. Paranı bunlara harca, oyunlara boşa para verme çünkü piyasadaki herkes kırık oynuyor. Değeri olmayacak elindeki koleksiyonun. Koleksiyon yapacaksan PS1-2 arasında yap.

Dostum senin PSP konularını uzun zamandır takip ediyorum. Kendi imkanlarınla kolekisyon yapmaya çalışıyorsun ama yanlış ülkedesin. ben de TR'de yaşıyorum ama Almanya ve Viyana arasında bağlantılarım var. PS1 kutulup alıp sattım, bana maliyeti 45€ oldu. PS1 oyunları bile en babası 20-40 Euro onlar da Resident Evil vs.

PSP koleksiyonu yapacaksan alabileceğin en temiz makineyi kutusuyla beraber al, makineyi kırıp öyle oyna. Çin'den vergisiyle kasasının farklı renklerini al. Paranı bunlara harca, oyunlara boşa para verme çünkü piyasadaki herkes kırık oynuyor. Değeri olmayacak elindeki koleksiyonun. Koleksiyon yapacaksan PS1-2 arasında yap.
Street alinir mi sence peki? Kutulu ve tum kitapciklari eksiksiz. 4.000 TL pazarlik payiyla.

Bulabildigim eksiksiz kutulu kitapcikli en ucuz PSP bu. Yurt disindan getirtmis adam.

5.000 TL'ye Piano Black 3004 buldum pazarlikla. Kutulu kitapcikli. Hangisi daha mantikli. Fakat PSP logosunda hafif boya atmasi var.

Bir de bu koleksiyon işini zamanında yapmak güzel. Psp dediğin kaç yıllık alet, oyun bile çıkmıyor, artık daha modern ve imkan olunan şeyler kolekte edilmeli bence.