Zaten alacağım fakat anlık geliştiği için param ona cumartesi anca çıkıyor adamda cumadan sonra il dışına çıkıyor.

Memory stick olmadan cihaza nasıl oyun kuracak?

Bu büyük tip adaptörden ve düz Lexar SD Card var bunlar olmaz mı? Bayağı büyükler oturur mu bilmiyorum.

1740591945656.webp

Modeline gore 2 -4- 16 GB yine bir Storage vardi bunlarda. Oraya bir iki şey kurabilir. O kurma islemini de satan kisi yapsin artik. Yapmiyorsa ben olsam almazdim.

PSP E1004 street modeli. 400 TL'ye geliyor bana orijinal saklama kutusu ve şarj aletiyle bataryada Full.

Dosya Ekleri

• 1740591897580.webp
    1740591897580.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
Zaten alacağım fakat anlık geliştiği için param ona cumartesi anca çıkıyor adamda cumadan sonra il dışına çıkıyor.

Bu büyük tip adaptörden ve düz Lexar SD Card var bunlar olmaz mı? Bayağı büyükler oturur mu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 128259

PSP E1004 street modeli. 400 TL'ye geliyor bana orijinal saklama kutusu ve şarj aletiyle bataryada Full.
Resimdeki kart SD. PSP deki kart ise Memory Stick.

Eki Görüntüle 128259

Çok iyi fiyat.

GBAtemp'te PC'den internal storage'a nasil oyun kurulacagi anlatilmis ama biraz karisik.

Ustelik bunu yapsanizda kart yuvasinda ariza var mi bilmeyeceksiniz. Belki satici da bilmiyordur ve yuva sorunludur.

Cuma günü yenikapıdan PSP street alacağım fakat adam kutusuna kadar her şeyi tam ama Memory stick yok dedi. Ben adaptör olmadan bu cihazı nasıl yol üstü test edebilirim? Adam yazılım atmış bu arada yani korsan indirebiliyorum.
Memory Stick Pro Duo'suz yazılım nasıl atmış ki? Bir zamanlar var mıs cIPL atıp çıkarmış mı? Bilgi verebilir misiniz daha fazla.

Gbatemp'te PC'den internal Storage'a nasıl oyun kurulacagi anlatilmis ama biraz karisik.

Ustelik bunu yapsanizda kart yuvasinda ariza var mi bilmeyeceksiniz? Belki satici da bilmiyordur ve yuva sorunludur.

İşte hocam ben ondan biraz korkuyorum ama kart yuvasını en kötü lehimle yenilerim diye düşündüm öyle bir senaryoda. Yazdığınız yöntem PSP GO için yazılmış bir de.

Memory stick Pro Duo'suz yazılım nasıl atmış ki? Bir zamanlar var mıs cıpl atıp çıkarmış mı? Bilgi verebilir misiniz daha fazla.

Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok arkadaşından hediye geldiğini ve bilgisayardan oyun atıp oynadığını söyledi. Daha sonradan Memory Stick'i kaybetmiş ama kendi kutusuna kadar duruyor ürün.

GBAtemp'te PC'den internal storage'a nasil oyun kurulacagi anlatilmis ama biraz karisik.

Ustelik bunu yapsanizda kart yuvasinda ariza var mi bilmeyeceksiniz. Belki satici da bilmiyordur ve yuva sorunludur.
E1000'de mi? Güldürmeyin hocam. Ha bu arada alınmayın güldürmeyin derken art niyetim yok.

Gönderdiği videoda tuşların hepsine ana menüde bastı bir sorun yoktu fakat oyunda bir sorun çıkarır mı bilmiyorum.