Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok arkadaşından hediye geldiğini ve bilgisayardan oyun atıp oynadığını söyledi. Daha sonradan Memory Stick'i kaybetmiş ama kendi kutusuna kadar duruyor ürün.
En mantıklısı UMD ile test etmek. Yüksek ihtimalle ilk PSP'niz olduğundan yoktur diye tahmin ediyorum. Cihazı açarken R tuşuna basılı tutar mısınız?

En mantıklısı UMD ile test etmek. Yüksek ihtimalle ilk PSP'niz olduğundan yoktur diye tahmin ediyorum. Cihazı açarken r tuşuna basılı tutar mısınız?

Zamanında kuzenim ve ikimize hediye olarak gelmişti fakat benimki kırıldığından oyunlarımı satmıştım. Kuzenimde hala bir CD var ama bozuk diyordu bayağı bir çizilmiş, cihaza zarar verir mi? Bende yetiştirmeye çalışıyorum çünkü adam cuma günü sırf bunun için yakınımdan yol üstü uğrayacak yoksa toplu ulaşımla 2.5 saat gidişim var 1 günüm yok olur çalışmaz ise bir de adama cumartesi sabah yetişmem gerekir.

Zamanında kuzenim ve ikimize hediye olarak gelmişti fakat benimki kırıldığından oyunlarımı satmıştım. Kuzenimde hala bir CD var ama bozuk diyordu bayağı bir çizilmiş cihaza zarar verir mi? Bende yetiştirmeye çalışıyorum çünkü adam cuma günü sırf bunun için yakınımdan yol üstü gelecek yoksa toplu ulaşımla 2.5 saat gidişim var 1 günüm yok olur çalışmaz ise bir de adama cumartesi sabah yetişmem gerekir.
Disk çizikse alete zarar vermez. Hem neden versin ki? Bir de dediğim gibi cihaz açılırken R tuşuna basar mısınız hocam?

Peki hocam bu yazılım SD kart yoksa tam olarak nereye atılıyor? eMMC tarzı dahili bir bölümde mi saklanıyor? Bilmediğimden soruyorum.
Evet eMMC'de duruyor. Basitçe PSP'de HFW'ler Flash'daki kernel'i patch'liyor cihaz yeniden başlayınca da siliniyor. cIPL ise patch yerine direkt modlu kernel'i flash'a yazıyor.