Detaylar
Kim cevapladı?Anakartı ve öbür parçaları yakabilir. Duruma bağlı olarak değişiyor. Kaliteliyse çok sorun olmaz açıkçası. Ama C4 markasıysa tüm sistemi patlatır. (!)
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Mavi ekran, rastgele kapanmalar, boot sorunları ve en büyüğü ise diğer parçalara zarar vermesi , bozması.
PSU'nun neresinde hasar olduguna gore degisir bu durum. Kesin olarak nasil konusabiliyorsunuz?
Mavi ekran, rastgele kapanmalar, boot sorunları ve en büyüğü ise diğer parçalara zarar vermesi, bozması.
Aşırı voltaj vererek mi?
Yusuf Kerem
Yetkin
Kısa devre yapar mavi ekran verir anakarta hasar verir.
PSU'nun neresinde hasar olduguna gore degisir bu durum. Kesin olarak nasıl konusabiliyorsunuz?
Izoly, Turbox gibi sistemlerde kullanılan PSU'lardan bahsediyorum. Ayrıca 'patlatma' ile kastettiğim şeyde şakayla karışık bir hasar durumu. Çok ciddiye almışsınız hocam.
Izoly, Turbox gibi sistemlerde kullanılan PSU'lardan bahsediyorum.
O kalitesiz diye yerilen PSU'lardan neyin kastedildigini anlayabiliyorum. Bu tur konularda kesin konusmak dogru degil. Dedigim gibi PSU'da hangi bolgenin hasar aldigina gore degisir bu durum.
- Makaleler
- 10
İsrail roketi olsa bu kadar hasar vermez.(!) şaka bir yana dengesiz voltajlar yüzünden bileşenler zarar görebilir. En kötü kısmı elektriksel arızalar garanti kapsamına girmez. Buz gibi soğuk bir su içip oturursun.
İsrail roketi olsa bu kadar hasar vermez.(!) şaka bir yana dengesiz voltajlar yüzünden bileşenler zarar görebilir. En kötü kısmı elektriksel arızalar garanti kapsamına girmez. Buz gibi soğuk bir su içip oturursun.
Peki PSU da bu tarz sorunlar var mı nasıl kontrol edilir.