Sistem kapanabilir, düşük performans alabilirsiniz, tamamen bozulursa hiç açılmayabilir. OCCT gibi programlarla sistemin tamamına yük bindirerek PSU'yu da teste tabi tutabilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Sistem kapanabilir, düşük performans alabilirsiniz, tamamen bozulursa hiç açılmayabilir. OCCT gibi programlarla sistemin tamamına yük bindirerek PSU'yu da teste tabii tutabilirsin.
Dengesiz bir soru ama düşük performans olarak kaç FPS azalabilir?
Çok azalır, PSU besleyemez sistemi.Dengesiz bir soru ama düşük performans olarak kaç FPS azalabilir?
Hocam çok rahatsız etmek istemiyorum ama biliyorsunuz paranoyağım, diyelim 100 FPS alıyorum PSU bozulursa kac FPS alırım.
PSU bozulmaz. PSU bozulursa hala çalışma ihtimali en düşük şey zaten, sistem kapatır kendini. Ama bozulmaz. Güven bana.Hocam çok rahatsız etmek istemiyorum ama biliyorsunuz paranoyağım, diyelim 100 FPS alıyorum PSU bozulursa kac FPS alırım.
PSU bozulursa (iyi çalısmayan) ne olur, frekanslar düşer mi? Vesaire.
Benim PSU kablosu yanmıştı kaliteli olduğu için sorun olmadı ama Everest falan olsaydı yüksek ihtimal yanardı sistem.
PSU bozulmaz. PSU bozulursa hala çalışma ihtimali en düşük şey zaten, sistem kapatır kendini. Ama bozulmaz. Güven bana.
Hasar alırsa demek istemiştim ve sana güvenim tam.
Almaz.Hasar alırsa demek istemiştim ve sana güvenim tam.