Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dark_1234 12

Yetkin
Merhaba,

2. el hazır sistem almıştım bilenler bilir. H61'lı bir şey alırken PSU'nun High Power 600W (bence 350W falan) civarı 80+ olduğu söylendi fakat bugün fark ettiklerime göre PSU bayağı eski. Gri renkte 4 pinli ekran kartı girişi var ve ağırlıklı olarak Molex. Sizce dolandırıldım mı yoksa High Power'in böyle eski PSU'ları var mı?

Fotoğraf atabilir misin? High Power'ın o tarz eski PSU'ları olabiliyor, özellikle de H61 gibi eski sistemlerde.

Hocam fotoğraf atsam zaten PSU elimde sökük değil ve kasa dışından gözükmüyor isterseniz çok detaylı tarif edeyim dış rengi gri kabloları çoğunlukla turunca siyah falan 4 pinli bir ekrna kartı girişi görünüyor Molex güç girişleri var ve PSU'nun fişe bağlanan yeri yan konumda dikey yani fotoğraf atamıyorum elimde kameralı cihaz yok.

Hocam fotoğraf atsam zaten PSU elimde sökük değil ve kasa dışından gözükmüyor isterseniz çok detaylı tarif edeyim dış rengi gri kabloları çoğunlukla turunca siyah falan 4 pinli bir ekrna kartı girişi görünüyor Molex güç girişleri var ve PSU'nun fişe bağlanan yeri yan konumda dikey yani fotoğraf atamıyorum elimde kameralı cihaz yok.

Hocam böyle modeli bilemeyiz maalesef.

Olabilir. Ya da yan kapağı söküp modeline bakın.

Hocam vallahi şimdi elimde kalmasından korkuyorum sistemin hafta içi tamirciye götüreceğim zaten çok fazla eksiği var daha yeni fark ediyorum yani maalesef yan kapağı sökemem şu an ama bence tahmini bu 350W civarında Power Boost tarzı bir şey ama bayağı eski sadece Molex'ler görünüyor.

Hocam vallahi şimdi elimde kalmasından korkuyorum sistemin hafta içi tamirciye götüreceğim zaten çok fazla eksiği var daha yeni fark ediyorum yani maalesef yan kapağı sökemem şu an ama bence tahmini bu 350W civarında Power Boost tarzı bir şey ama bayağı eski sadece Molex'ler görünüyor.
Yani elinizde kalmalık bir durum yok ki? PSU'yu falan sökmeyeceksiniz. Sadece kasanın yan kapağını açıp modelin ismini öğrenin ve geri kapatın. PSU'yu ellemenize gerek yok.

Kasanın yan kapağını söktün diye sistem elinde kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.